Delegeren.com

Fix de problemen in je bedrijf, upgrade je team, haal lucratieve nieuwe klanten binnen, terwijl je gruwelijk veel tijd vrijmaakt

Zit je als ondernemer steeds weer in eindeloze vergaderingen, voel je je haast het ‘manusje-van-alles’ in je team en blus je brandjes of je de commandant zélf bent?

Iedereen heeft iets van je nodig.

Vooral tijd.

Jouw tijd!

Zoals Glenn, ondernemer in de buitenreclame:

‘Mijn valkuil is dat ik te veel de operatie in wordt getrokken. Er zijn nog te veel dagen waarop ik druk ben geweest, maar aan het einde denk: ‘Waar heb ik nou eigenlijk echt voldoening van?’

Of Fred, de founder van een SaaS-bedrijf, die mopperde:

“Ik moet eindelijk eens stoppen met 60 uur per week werken. Omdat ik nou eenmaal de eindverantwoordelijkheid heb, lijkt het wel of het werk nooit stopt. Ik ben altijd met het bedrijf bezig — en met het team.”

En Paul, de eigenaar van een ICT-bedrijf:

“We moeten onze winst verhogen, om het bedrijf later goed te kunnen verkopen. Alleen vind ik het lastig om te focussen. Vaak ben ik stiekem toch niet aan het werk aan m’n belangrijkste prioriteiten. Om eerlijk te zijn, durf ik niet eens bij te houden waar m’n tijd aan op gaat…”

Het kan zelfs voelen of je met dikke kettingen aan je bedrijf zit geklonken, in plaats dat je lekker alle vrijheid hebt en de vruchten plukt van al je investeringen.

Goed dat je hier bent: wij hebben jarenlange ervaring in het oplossen van dit soort problemen met en voor ondernemers.

“M’n bedrijf draait nu volledig zelfstandig. De omzet is verdubbeld en ik heb een tweede bedrijf overgenomen.”
— Carolien Nijhuis, Nijhuis MiTech BV

“Taco is boeiend, afwisselend en inspirerend.”
— Guido Hamelink, NLadviseurs

“Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jullie, en alles wat we in de mastermind hebben geleerd, denk. Het is de állerbeste beslissing geweest die ik, zakelijk gezien, genomen heb!”
— Daan Schoonhoven, PiXFACTORY

Maak van je bedrijf een lekker lopend motortje

Veel ondernemers hebben net zulke dromen als Peter, een inspirerende uitvinder in de metaalsector:
“Naast dit bedrijf wil ik nog wel een of twee bedrijven opzetten. En nog een nieuwe markt aanboren, iets met maatje kleiner, compacter, goedkoper dan ons hoofdproduct nu. En ja, op een gegeven moment wil ik wel een verkoopbaar bedrijf hebben staan, zodat ik op m’n 55e met pensioen kan.”

Of luister naar Sven, die een gave heeft om nieuwe innovaties te bedenken — en daar veel meer tijd voor kreeg door mee te doen met onze mastermind:

“Ik wil meer oplossingen bedenken, ontwerpen en ontwikkelen rond varende metingen. Voor mezelf zou ik het interessant vinden om nog wat meer diepgang te vinden — en echt iets bij te dragen aan een betere wereld met mijn technische innovaties.”

En we mochten werken met Helen, ondernemer met een high-tech software ontwikkelbedrijf. Zij vertelde ons:

“Ik zou het bedrijf die kant op willen leiden, dat ik meer vrijheid krijg. Dat ik desnoods tussendoor even kan slapen, of m’n oefeningen kan doen. En ik zou er trots op zijn als mensen juist graag bij ons komen werken. Liever dan bij een van onze grote concurrenten.”

Dus ja, als je je bedrijf wilt laten groeien, terwijl je tijd vrijspeelt om mooie nieuwe dingen te maken en te genieten van je familie, vrienden en fun, dan ben je bij UNLIMITED op de juiste plek.

“Mede door Taco ga ik dit jaar bijna keer 2,5 met mijn omzet ten opzichte van vorig jaar. En dat vind ik echt waanzinnig!”
— Cynthia Schultz, Structuurjunkie

“Ik vind vooral de directheid en de ‘er niet omheen praten’ mentaliteit van Taco heel prettig. Hij reageert niet alleen op wat je zegt, maar vooral ook op wat je niet zegt.”
— Robert-Jan Zimmerman, Mercurius Shipping Group

Waarom het vaak niet lukt

Bij tijdgebrek is het vaak lastig om puur op eigen kracht een doorbraak te forceren. Veel van onze klanten hebben al een of twee pogingen achter de rug. Maar in je eentje blijkt dat gewoon erg lastig te zijn.

Het wordt al snel een vicieuze cirkel, waarbij elk probleem het volgende in stand houdt:

 • Jij bent vooral druk met werken ín je bedrijf
 • Je moet wel, want je team is nog te afhankelijk van jou en jouw aanwezigheid
 • Dat komt misschien wel, omdat je nog niet precies de juiste mensen in je team hebt (en waar zou je die dan moeten vinden?)
 • Doordat je nog veel te veel zelf moet doen, kom je niet goed toe aan afstand nemen, werken áán je bedrijf, het betere brainstormen en hardnekkige problemen definitief de wereld uit troubleshooten
 • Daarnaast word je misschien nog niet echt happy van de resultaten van je marketing en verkoop
 • En heb je ondertussen niemand die jou als ondernemer respecteert, maar je tegelijkertijd ook echt eerlijk en onafhankelijk advies geeft

UNLIMITED is speciaal ontworpen om al die problemen met en voor je op te lossen.

En daarom zijn we ook zo blij met de prachtige resultaten die we zien — en de super-enthousiaste aanbevelingen die we krijgen van onze deelnemers.

“Taco kan heel simpel uitleggen hoe je bepaalde dingen oplost, waardoor je er ook echt iets mee kunt. Je hoeft niet alleen maar door blijven leren en lezen met heel veel informatie. Maar gewoon, hup, we pakken het aan. Ik hou wel van die stijl.”
— Rick Lauffer, Sjeff

 

In UNLIMITED krijg je precies wat je nodig hebt

Tijdens UNLIMITED gaan we je helpen om flink te groeien. Dat doen we door je team te upgraden, je businessmodel en marketing te optimaliseren en veel tijd vrij te maken voor jouzelf.

UNLIMITED is helemaal gefinetuned. Sinds 2013 al zijn we onze masterminds aan het optimaliseren. Daarom bieden we je ook zoveel 1-op-1 tijd en maken we daarnaast gebruik van de inspiratie van de groep in de maandelijkse mastermindsessies.

➡️ 10x Een frisse wind van nieuwe ideeën door je bedrijf (2 uur per keer)

De mastermindsessies zorgen voor een frisse wind van nieuwe ideeën in je bedrijf. Je spart tijdens deze sessies met Taco en andere ondernemers van jouw niveau. Regelmatig krijg je zelf een ‘hotseat’. Daarin bespreken we jouw meest urgente, belangrijk probleem van dat moment. Met z’n allen komen we op oplossingen die je in je eentje niet had kunnen bedenken. Daarmee bereik je eindelijk doorbraken in de meest hardnekkige problemen in je bedrijf. Alle UNLIMITED meetings zijn online, dus geen reistijd en geen hotelkosten.

➡️ Je kunt er ook voor kiezen, om niet mee te doen met deze meetings en er puur een 1-op-1 traject van te maken.

➡️10x Versnel de groei van je bedrijf – met Taco (45 minuten per keer)

In UNLIMITED coacht Taco jou persoonlijk. Niet af en toe, maar 10x per jaar!In je 1-op-1 sessies met hem krijg je zijn waardevolle input op jouw strategie, tactieken en aanpak. Hij houdt je een spiegel voor en helpt je om de juiste beslissingen te nemen. Dat geeft niet alleen rust en vertrouwen. Het zorgt er ook voor dat je met plezier blijft ondernemen. Taco helpt je om steeds meer ruimte te maken voor jouw visie en dromen.

➡️4x Forceer een krachtige doorbraak in je bedrijf (90 minuten per keer)

Heb je problemen in je bedrijf die je niet goed opgelost krijgt? Tijdens de Unst*cksessies duiken we de diepte in om de crux, of de bottleneck te vinden. Houtje-touwtje oplossingen en symptoombestrijding zijn verleden tijd. Na een Unst*cksessie weet je wat de echte onderliggende oorzaak is. Daarmee kun je blijvende verbeteringen doorvoeren.

➡️ Wij zorgen dat jouw doelen niet meer onderin een la verdwijnen

Niemand spreekt jou als ondernemer erop aan als je de projecten die je echt graag wilt doen, toch niet doet.

Dus dat gaan wij doen. Je krijgt in UNLIMITED onze exclusieve aanmoediging en voorgangsbewaking.

In maandelijkse (10x) Sprintsessies van elk 20 minuten, leg je jouw belangrijkste doel voor de komende maand vast. Daarna bewaken we samen met jou, dat je ook echt stappen zet om resultaat te zien. Dat willen wij namelijk ook.

➡️ 24/7 Toegang tot het beste advies: altijd hulp onder de knop

Je krijgt exclusief toegang tot de speciale UNLIMITED WhatsApp groep. Daar kun je op ieder moment gebruik maken van de kennis en ervaring van de andere ondernemers. We leven met je mee als je iets te vieren hebt of als je ergens van baalt. Je staat er niet meer alleen voor.

Daarnaast maken we een kleinere appgroep aan, speciaal met jou en je eventuele gast, en met Marleen en Taco. Daar zijn we er graag voor je als je meer vertrouwelijke vragen hebt.

Bijzondere bonussen

➡️ Delegeer direct naar je businesspartner of manager

Je businesspartner of manager is van harte welkom als jouw gast. Zo kun je zonder extra kosten samen meedraaien in UNLIMITED. Hij of zij wordt meteen ondergedompeld in jouw nieuwe manier van denken. Dat maakt het een stuk makkelijker om hem of haar mee te krijgen in de veranderingen die je wilt doorvoeren. Bovendien hebben we gemerkt dat het lekker makkelijk delegeert als je key-manager ook meedraait :)

➡️ Breng rust in je bedrijf en leven met de tips uit al onze online trainingen

Als deelnemer krijg je toegang tot al onze online trainingen. Daar inspireren we je graag met al onze trainingen over leiderschap, strategie, marketing, verkoop, focus en ga zo maar door. Haal je hart op aan de beste tips en technieken die daar voor je klaarstaan. Dat geldt natuurlijk ook voor je businesspartner of manager.

➡️Maak A-spelers van je teamleden met onze online trainingen

Dit jaar bieden we ook je teamleden gratis toegang tot vrijwel al onze waardevolle online trainingen: Stop met zelfsabotage, Glashelder, Schaamteloos delegeren, Extreem Productief, Vol Gas op Verkoop en Jouw Perfecte Plan. Je hoeft ze dus niet meer zelf mee te nemen in onze ideeën, maar je kunt ze gewoon verwijzen naar onze trainingen voor hen.

UNLIMITED is dus niet alleen een totaalprogramma voor ondernemers die het spel willen spelen op het volgende level, als je dat wilt nemen we nu ook je teamleden mee in de vernieuwing.

Helen van Dam

Mijn vriend en ik hebben samen ons bedrijf opgestart. We zijn allebei ingenieur en houden van programmeren. We hadden een mooi product wat goed verkocht. Maar doordat we hard groeiden, liepen we tegen allerlei problemen aan.

We waren gewend om alles zelf te doen. We waren er ook heel goed in om alles zelf te doen. Maar we konden het met z’n tweeën niet meer bolwerken. We werkten lange dagen en gingen ook in de weekenden door. Het was niet houdbaar. We moesten wel mensen aannemen.

Een team managen is iets totaal anders dan een product bouwen. Ik worstelde daarmee. Ik ben heel introvert. En ik vond het verschrikkelijk om iemand iets te vragen om voor mij te doen. Mijn vriend vond het ook zwaar. We hebben allebei geen managementervaring, dus dit was compleet nieuw voor ons.

Toen kwam ik het boek van Taco tegen, ‘Schaamteloos delegeren’. Dat triggerde me enorm. Als je een bedrijf aan het leiden bent, heb je geen tijd om honderd boeken te lezen. Maar in dit boek kon ik heel veel informatie op een compacte manier bij elkaar vinden. Ik vond het een ontzettend goed boek en raad het nog steeds aan mensen aan.

Ik ben mee gaan doen met de mastermind van Taco en Marleen omdat ik meer wilde gaan delegeren. Het boek lezen was interessant. Maar daarna moet je het ook nog gaan doen. Ik vond het heel fijn om op één plek alles te krijgen wat ik nodig had. Daardoor hoefde ik niet meer allerlei verschillende soorten cursussen te doen.

In één van de eerste sessies in de mastermind hebben we een ‘Current Reality Tree’ of CRT gemaakt. We gingen samen analyseren hoe het kwam dat we nog niet waren waar we wilden zijn. Dat heeft me enorm geholpen. Door die sessie heb ik de ‘gaten’ kunnen opsporen die we in ons bedrijf hadden.

In de jaren daarna heb ik die vraag er als CEO steeds ingehouden. Elke keer als we weer een groeispurt maakten, vroeg ik: “Welke gaten hebben we nog?”

In de mastermind begon ik te zien dat er in ieder bedrijf wel iets is. Bij het ondernemen hoort het dat er dingen gebeuren. Er gaan veel zaken goed. Maar er gaan ook altijd zaken minder goed. Het is fijn om te beseffen dat je daarin niet de enige bent. De mastermind hielp me in die zin om zelfvertrouwen te krijgen in het ondernemen.

In de mastermind kijk je ook mee in de bedrijven van de andere ondernemers. Van ieder bedrijf leer je weer dingen. Wat er mis kan gaan, wat er goed kan gaan. Welke oplossingen ze hebben gevonden. Dat is heel nuttig.

De mastermind van Taco en Marleen heeft mij geholpen om mijn bedrijf onafhankelijk te maken van mij en van mijn vriend. De boekentips die ik kreeg hielpen daar ook bij.

Stap voor stap heb ik heb ik dat proces van losmaken gevolgd.

Inmiddels hebben we ons bedrijf kunnen verkopen en ik ben heel blij dat dat is gelukt.

Ik zou deze mastermind zeker aanraden. Ik denk dat het voor iedere ondernemer waardevol kan zijn. En helemaal voor ondernemers die het gevoel hebben dat ze aan het ploeteren zijn. Ze overleven wel, maar toch komen ze niet los uit de vicieuze cirkel van hard werken en net te weinig verdienen.

Dan is het heel waardevol om samen met Taco, Marleen en de andere ondernemers van een afstandje naar je bedrijf te kijken om die cirkel te doorbreken.

Helen van Dam

“Taco is heel enthousiast. Dat weet hij ook over te brengen op de deelnemers. Hij ziet overal wel een oplossing. Het lijkt wel of alles een uitdaging is voor hem.”
— Bram van der Zijden, Uitvaartzorg Nederland

“Als ik nu kijk waar we staan, dan ben ik erg blij
dat ik áán ons bedrijf ben gaan werken.”
— Jonathan Stolk, Capptions

“De meetings en de coachingsessies met Taco helpen me echt om een stap terug te doen en met een helicopterview naar m’n bedrijf en processen te kijken.”
— Peter Vermeulen, Idas Internet Development

FAQ: Veelgestelde vragen

Is UNLIMITED echt 100% online?

 

Ja, UNLIMITED is inderdaad honderd procent online.

 

Dat heeft voor- en nadelen. We zetten ze even voor je op een rijtje.

Voordelen

 • Het scheelt veel tijd. Reistijd en wachttijd met name. Niet gek, wanneer het vrijmaken van tijd voor belangrijke dingen één van de meest waardevolle doelen is voor ondernemers anno nu.
 • Het scheelt veel geld. Vroeger, bij ‘De Mastermind’, kwamen we 3x per jaar 2 dagen bij elkaar om te masterminden. Daarnaast hadden we nog 3 co-werkdagen per jaar op een centrale locatie. De meeste deelnemers boekten dus aardig wat hotelnachten voor zichzelf en hun eventuele businesspartner.
 • We spelen dichter op de bal. In UNLIMITED spreken we elkaar veel frequenter dan vroeger. We masterminden nu bijvoorbeeld bijna maandelijks: 10x per jaar, 2 uur per keer. Je hebt ook veel vaker 1-op-1 contact met ons. 10x per jaar met Taco en 14x per jaar met Marleen. Daardoor weten we veel beter wat er bij je speelt en kunnen we je sneller adviseren. Niet gek in een wereld die zo snel verandert. En heb je nog eens een extra call nodig, dan kan dat ook bij UNLIMITED.
 • Minder pauzes. Voor sommige mensen is dat een voordeel, voor anderen een nadeel. Maar feit is, dat we onze tijd samen effectiever inzetten. Je hoeft niet meer te wachten, als we gaan, dan gaan we ook.
 • Handig als je zelf veel reist. Meedoen met UNLIMITED is handig voor ondernemers die zelf veel reizen, of die ook niet in Nederland wonen. Als je zelf aan de ‘andere’ kant van de Atlantische oceaan woont, kunnen we zelfs met je meedenken over handiger tijden voor de 1-op-1 coaching.

Nadelen

 • Het is minder gezellig. Doordat we elkaar niet live ontmoeten op een centrale locatie, lunchen en dineren we ook niet samen. Dat was altijd erg gezellig en moeten we helaas missen in UNLIMITED.
 • We zitten je op een andere manier achter de broek. Tijdens onze live Mastermind organiseerden we co-werkdagen, waarin we je min of meer dwongen om af en toe aan belangrijke dingen te werken. In UNLIMITED kan dat niet meer, maar houden we veel strakker de vinger aan de pols door ons nieuwe accountability-systeem.

Nu Taco en Marleen allebei in Amerika wonen, is het eigenlijk geen optie meer om nog ‘live’ door hen gecoacht te worden. De afstand vanuit Nederland is domweg te groot. Met UNLIMITED kunnen we je toch extreem goed helpen met het laten groeien van je bedrijf — en het vrijmaken van tijd.

Voor wie is UNLIMITED?
UNLIMITED is voor ondernemers met een team.

 

Tijdens de laatste twee decennia hebben we gewerkt met allerlei soorten bedrijven, en allerlei soorten ondernemers. Onze grootste klant doet ongeveer 10 miljard per jaar. Maar omdat wij het meest genieten van het werken met hands-on ondernemers, kijken we voor UNLIMITED naar de volgende punten:

 • Je draait je eigen, winstgevende bedrijf (neem gerust je businesspartner mee)
 • Je kunt zelf strategische beslissingen maken voor je bedrijf
 • Je bedrijf heeft een omzet van 500.000 tot 5 miljoen euro per jaar
 • Je bent aan het groeien, of wilt weer gaan groeien
 • Je hebt tussen de 5 en 25 teamleden
 • We geven bij UNLIMITED voorrang aan ‘makers’, ondernemers die mooie dingen maken

Als je een ander type ondernemer bent, verwijzen we je graag naar ons online programma Groeikracht. Daarin kun je helaas niet profiteren van onze coaching, maar wel van veel van al onze inspiratie voor het laten groeien van je bedrijf.

Wat is m'n investering voor UNLIMITED?

 

“Good education is expensive. Mediocre education is ASTRONOMICALLY expensive because you get bad advice then you do the wrong stuff for 2 years.” — Perry Marshall

 

De investering voor UNLIMITED zorgt dat je alleen te maken krijgt met andere serieuze ondernemers tijdens het masterminden.

Je investering voor een heel jaar UNLIMITED, inclusief alle persoonlijke begeleiding, coaching en advies, bedraagt 40.000 euro. Onze facturen hebben geen btw.

Als je liever in termijnen betaalt, sturen we je een eerste factuur van 28.000 euro om je inschrijving te bevestigen. Daarna krijg je elke maand een factuur voor 1.000 euro, gedurende 12 maanden.

Mocht je uit zijn op een mooi deal, dan kun je de complete factuur van 40.000 euro ook meteen na ontvangst betalen, dan mag je 5.000 euro direct-betalen-korting toepassen en is je totale investering dus nog maar 35.000 euro. Meteen betalen scheelt dus flink.

Dit zijn totaalbedragen voor het complete programma, inclusief alle eventuele extra coaching, als je die nodig hebt. We hebben nog nooit een extra factuur gestuurd naar een van onze UNLIMITED-klanten. Wij gaan all-in voor je. Mocht je buitensporig veel tijd van ons vragen, dan kaarten we dat gewoon met je aan, maar dat is in de praktijk nooit voorgekomen.

We verwachten van je dat je door UNLIMITED tenminste 300.000 euro meer winst gaat maken. De meeste ondernemers doen dat door hun omzet flink te laten groeien. Meteen fors besparen op je kosten zien we soms ook. Zoals bij Rowan, die meteen al 50.000 euro jaar-over-jaar bespaarde door onze aller-allereerste suggestie aan hem.

Is UNLIMITED wat voor jou?

Elk bedrijf en elke situatie is anders, maar belangrijker nog: elke ondernemer is uniek.

Wil je weten of UNLIMITED wat voor jou is? Plan dan een online koffie met Marleen. Zij werkt al 15 jaar samen met Taco in het helpen van ondernemers.

Marleen helpt je graag om je dromen, doelen, uitdagingen en idealen op een rijtje te zetten. Opeens heb je weer een glashelder overzicht van alles wat speelt in je bedrijf. Alleen al daarom is zo’n afspraak bijzonder waardevol.

In die call kan ze ook je vragen over UNLIMITED beantwoorden en met je meedenken of dit programma echt wat is voor jou, voor je bedrijf en voor je team.

➡️ Kies hier de datum en tijd die voor jou het beste werken

➡️ Of stuur gerust een mail met de vragen die je hebt

We helpen je graag.

Michael van Helden, Rentpro

“Omzet ruimschoots vervijfvoudigd in 2 jaar”

In het eerste mastermindjaar wat we deden, waren we een beetje een vreemde eend in de bijt. Er zaten vooral bedrijven in die al tien, vijftien jaar bezig waren. Wij waren relatief jong. Net geen startup meer.

Nu zie ik dat dat een voordeel was. We hadden nog de vrijheid en de flexibiliteit om keuzes te maken. Als je in die fase geholpen wordt om over de juiste dingen na te denken, heeft dat meteen effect voor de lange termijn.

Ik kreeg in dat jaar het advies van Taco om te focussen op onze maandelijkse inkomsten. Hij liet ons zien dat het aantal maandabonnementen onze belangrijkste KPI was. Dat advies heb ik opgevolgd en ik ben echt gaan sturen op die KPI. In de jaren erna hebben we onze maandabonnementen gestaag laten groeien.

Ik ben ontzettend blij dat ik dat heb gedaan. Als Taco dat niet had genoemd, waren we misschien wel gegaan voor veel hogere setup kosten en amper een bedrag per maand. Nu hebben we geen uurtje-factuurtje bedrijf, maar een schaalbaar businessmodel. Ik merk dat ik me daardoor rustig kan voelen over het bedrijf. Als ik een maand zou uitvallen, dan hebben we nog steeds inkomsten.

Inmiddels zitten we in een andere fase met ons bedrijf. En daarom zijn we ingestapt in UNLIMITED. Het is fijn om weer even op de coaching van Taco en Marleen terug te kunnen vallen.

Meedoen met UNLIMITED is niet voor niks. Je moet wel vertrouwen hebben dat het je wat gaat opleveren. Met ons eerste mastermindjaar zat daar de grootste twijfel. We kenden Taco en Marleen toen nog niet. Inmiddels weten we wat we kunnen verwachten. We hebben de resultaten gezien vanuit het verleden en als we dat extrapoleren, zien we dat het dit bedrag waard is.

UNLIMITED inspireert ons om vanuit andere invalshoeken naar ons bedrijf te kijken en dingen te veranderen. We worden nu ondergedompeld in: “Oh ja, je bent bezig om áán je bedrijf te werken”. Als dat wegvalt, denk ik dat we snel weer terugvallen in de lopende zaken. Daar kun je je compleet in verliezen. Doordat we die afspraken inplannen voor UNLIMITED, word je erin meegenomen en moet je ermee bezig zijn. Die stok achter de deur werkt wel goed.

In UNLIMITED denken we na over onze strategie en over waar de bottlenecks zitten. En over hoe je je bedrijf kunt optimaliseren. Ik vind de boekentips ook altijd leuk. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig in het boek ‘Simplify’. Dat geeft ook weer ideeën over de richting die we uit kunnen gaan.

Het is trouwens niet zo dat we zelf nooit over strategie nadachten. Maar het krijgt nu meer tijd en aandacht. En we krijgen meer handvatten. Ook de sessies met de andere ondernemers helpen. Dan hoor je ook wat er bij hen speelt.

Taco is lekker direct. Ik vind dat fijn. Geen sugarcoating. Gewoon recht voor z’n raap. Dan hoef je ook niet te twijfelen: “Goh, wat zou ‘ie bedoelen?”. En je kunt het ook een keer niet eens zijn met zijn advies en het niet doen. Het is nog steeds je eigen bedrijf. Maar het is in ieder geval wel duidelijk wat hij bedoelt.

Hij onderbouwt zijn adviezen ook altijd goed. Je ziet dat het niet alleen een eigen trucje is, maar dat hij zijn research doet en vanuit meerdere invalshoeken iets benadert. Dat is prettig.

Ik zou UNLIMITED zeker aanbevelen. Met name als je een bedrijf hebt met groeiambitie. Je moet wel open staan voor input en veranderingen willen doorvoeren. En je moet ook kritisch naar jezelf kunnen kijken. Maar als je dat kunt en wilt, dan kan het heel veel waarde toevoegen.

Michael van Helden, Rentpro

“Ik denk dat wij zeker 2 miljoen in omzet zijn gestegen.”
— Robert Brekelman, Piant

“Ik ben Taco superdankbaar en vind hem een van de beste online marketing trainers en coaches van Nederland.”
— Aartjan van Erkel, bestseller-auteur en internetondernemer

Super-resultaten

“Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jullie, en alles wat we in de mastermind hebben geleerd, denk. Het is de állerbeste beslissing geweest die ik, zakelijk gezien, genomen heb!”
— Daan Schoonhoven, PiXFACTORY
“De mastermind heeft mij een structuur gebracht om op een hele consequente manier te werken aan de groei van mijn bedrijf (en het oplossen van problemen).
— Mark Daamen
“We vonden dat we moesten investeren in ons bedrijf — en al heel snel ontdekten we dat die investering het dubbel en dwars waard is. We hebben het makkelijk terugverdiend.”
— Erik van de Kleut en Marieke de Koning
De Reclamefabriek
“We baalden er ontzettend van dat we heel veel offertes maakten, maar dat er weinig tot geen opdrachten uitkwamen. Met Taco’s hulp hebben we een groei gegenereerd van meer dan 200%!”
— Nynke Rijpkema, Feebe
“Ik ben de mastermind gaan doen, omdat ik wilde worden aangezet tot actie.”
— Heidi Rakels, GuardSquare NV
“Ik denk dat wij zeker 2 miljoen in omzet zijn gestegen.”
— Robert Brekelman, Piant
Taco is een heel enthousiast persoon. Dat weet hij ook over te brengen op de deelnemers. Hij ziet overal wel een oplossing. Het lijkt wel of alles een uitdaging is voor hem.”
— Bram van der Zijden, Uitvaartzorg Nederland
Taco is gewoon lekker down to earth. Hij is heel realistisch en verkoopt geen luchtkastelen. Dat kwam ik bij anderen wel tegen. Dat spreekt mij niet aan. Ik wil gewoon op een realistische manier ondernemer zijn en daar op een realistische manier mee geholpen worden.”
— Peter van der Schelde, Importantia
Omzet ruimschoots vervijfvoudigd in 2 jaar.”
— Michael van Helden, Rentpro
“De meetings en de coachingsessies met Taco helpen me echt om een stap terug te doen en met een helicopterview naar m’n bedrijf en processen te kijken.”
— Peter Vermeulen, Idas Internet Development
“Taco is boeiend, afwisselend en inspirerend.”
— Guido Hamelink, NLadviseurs
“Taco kan heel simpel uitleggen hoe je bepaalde dingen oplost, waardoor je er ook echt iets mee kunt. Je hoeft niet alleen maar door blijven leren en lezen met heel veel informatie. Maar gewoon, hup, we pakken het aan. Ik hou wel van die stijl.”
— Rick Lauffer, Sjeff
“Als ik nu kijk waar we staan, dan ben ik erg blij dat ik áán ons bedrijf ben gaan werken.”
— Jonathan Stolk, Capptions
“Mede door de programma’s van Taco ga ik dit jaar bijna keer 2,5 met mijn omzet ten opzichte van vorig jaar. En dat vind ik echt waanzinnig!”
— Cynthia Schultz, Structuurjunkie
“Ik ben Taco superdankbaar en vind hem een van de beste online marketing trainers en coaches van Nederland.”
— Aartjan van Erkel, bestseller-auteur en internetondernemer
“Ik vind vooral de directheid en de ‘er niet omheen praten’ mentaliteit van Taco heel prettig. Hij reageert niet alleen op wat je zegt, maar vooral ook op wat je niet zegt.”
— Robert-Jan Zimmerman, Mercurius Shipping Group
“M’n bedrijf draait nu volledig zelfstandig. De omzet is verdubbeld en ik heb een tweede bedrijf overgenomen.”
— Carolien Nijhuis, Nijhuis MiTech

UNLIMITED Mastermind

Fix de meest hardnekkige problemen in je bedrijf, maak gruwelijk veel tijd vrij, professionaliseer je team en haal mooie nieuwe klanten binnen!

Werk 1-op-1 met Taco Oosterkamp in onze nieuwe UNLIMITED mastermind:

 

Ontdek voor jouw bedrijf de snelste weg naar groei. Meer klanten = meer winst.
Stroomlijn je team, zodat je met een gerust hart al het werk kunt delegeren waar jij geen energie van krijgt.
Eindelijk weer eens tijd óver, in plaats van altijd maar druk. Of word je daar écht blij van?
Ontdek hier:
Alles wat nieuw is in UNLIMITED
De UNLIMITED mastermind

“M’n bedrijf draait nu volledig zelfstandig. De omzet is verdubbeld en ik heb een tweede bedrijf overgenomen.”
Carolien Nijhuis

 

Delegeren.com