Stop met zelfsabotage
e-training

Veel professionals die wij spreken voelen zich bijna schuldig over hun eigen gedrag. Ze zeggen dingen als: ‘Ik stel de belangrijkste taken vaak uit’, ‘Ik ben te perfectionistisch’, of ‘Ik vind het lastig om de controle uit handen te geven’.

Ja, ik wil niet niet langer gepest worden door dat hinderlijke uitstelgedrag en andere vormen van zelfsabotage

Ik meld me snel aan

Jezelf in de weg lopen

Er is wel wat nodig als je wordt tegengewerkt door je eigen:

 • Uitstelgedrag
 • Perfectionisme
 • Moeite om controle los te laten
 • Nadenken vanuit je fantasie, in plaats van de werkelijkheid
 • Pure zelfsabotage

Je kunt behoorlijk ontmoedigd raken als je steeds in dezelfde valkuilen stapt. Als je je beseft dat je eigen gedrag problemen veroorzaakt, of dat dingen die je graag wilt doen vertraging oplopen. Natuurlijk wil je het wel anders, maar soms lijkt het of je jezelf maar in de weg loopt. Dat kan een enorme verwarring opleveren: ‘Waarom doe ik in vredesnaam steeds weer niet, wat ik eigenlijk wél wil?!’

Meer gedaan krijgen, meer voldoening

Dat kan gelukkig anders. Wij helpen al jarenlang kenniswerkers om productiever te worden en zich niet te laten belemmeren door ‘zelfsabotage’ en we zien graag dat ook jij meer gedaan krijgt en je niet laten tegenwerken bij het behalen van je doelen.

Als je namelijk je zelfsabotage weet te tackelen, zul je merken dat je een stuk meer voldoening haalt uit je werk. Stel je voor hoeveel je gedaan zou krijgen als je jezelf niet meer steeds voor de voeten loopt! Als je je werktijd optimaal benut? Eén van onze deelnemers leerde bijvoorbeeld om veel sneller knopen door te hakken, door maar één tip uit deze e-training toe te passen.

Hoe zou jij het vinden als je collega’s onder de indruk zijn van hoeveel jij voor elkaar krijgt? Of hoe zou het voelen als je de doelen die je jezelf stelt, eindelijk haalt? Niet alleen kun je project sneller opleveren, je kríjgt misschien ook wel die promotie waar je al jaren naar toe werkt.

Je bent geen robot!

De meeste mensen zoeken verbetering in de ‘harde’ kant van hun werk: beter plannen, sneller werken en zelfs langer doorwerken. De focus ligt vaak op planning en organisatie (‘Als ik me nou maar gewoon aan m’n eigen to-do-lijst zou houden, dan zou alles beter worden…’). Maar wat vaak vergeten wordt is dat je eigen emoties en gedrag enorm veel invloed hebben op productiviteit. Zolang je geen aandacht hebt voor dit soort achterliggende factoren, verlies je onnodig veel tijd en geld.

Veel mensen beseffen niet dat ze zichzelf ook op het werk meenemen en in de weg kunnen zitten. Je brengt nou eenmaal dezelfde ervaringen, gewoontes en karaktereigenschappen mee die je in de rest van je leven ook hebt. En dus ook je eigen valkuilen en je eigen zelfsabotage. Je bent nou eenmaal geen robot!

Aanmelden

Hoe gaat dit je helpen?

Hoe help je jezelf om niet in deze valkuilen te stappen? Wij helpen je graag verder met onze ‘Stop met zelfsabotage’ e-training. In deze e-training leer je de saboteurs in je leven te tackelen en meer gedaan te krijgen. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor je team. Zij kunnen prettiger met jou gaan samenwerken.

In deze e-training ga je dit leren:

 • Je krijgt een helder plaatje van hoe en waar jij jezelf saboteert. Welke zelfsaboteurs spelen een rol in jouw werk en leven? Hoe herken je ze?
 • Je leert een simpele oefening waarmee je kunt ontdekken waar de zelfsaboteurs door worden veroorzaakt. Pas als je weet wat de oorzaak is, kun je het probleem bij de wortel aanpakken. Dat is een stuk handiger dan heel veel tijd en energie steken in symptoombestrijding.
 • Je gaat ontdekken wat de praktische onderliggende oorzaken zijn van de zelfsaboteurs waar jij last van hebt. Je zult ontdekken dat dit de ‘Quick Wins’ zijn. Als je de praktische oorzaken aanpakt, kun je met kleine moeite al veel resultaat bereiken.
 • Je ziet ook of je eventueel nog last hebt van dieperliggende oorzaken. Je leert hoe je ‘Pain-Brain’ invloed heeft op je effectiviteit en hoe je een ‘Push-Back’ situatie kunt herkennen. En wat je daaraan kunt doen natuurlijk.
 • Je krijgt een hele toolkit met ideeën en maatregelen die je kunt nemen om je zelfsaboteurs te tackelen. De e-training zit boordevol tips en tricks om je uitstelgedrag, perfectionisme, controle- of vluchtgedrag aan te pakken.
 • Je leert zelfs hoe je je zelfsaboteurs soms ook productief kunt inzetten. Soms kun je je eigen saboteursgedrag zelfs inzetten om je verder te helpen – en op zo’n moment hebben ze hun tegenwerkende kracht ook mooi verloren.

De trainers

Marleen Kruyswijk en Taco Oosterkamp zijn bestsellerauteurs, trainers en coaches en de absolute experts op het gebied van productiviteit. Samen hebben zij bijna 10 jaar geleden meereffect opgericht. Zij schreven verschillende boeken, waaronder ‘Change Agents’ (met Brian Tracy), ‘Getting Things Done in de praktijk’ en ‘Elke dag je hoofd en inbox leeg’.

Naast allerlei bekende klanten en namen hebben Marleen en Taco de laatste jaren gewerkt met honderden managers en ondernemers. Ook voor hén waren de tips en tricks uit de ‘Stop met zelfsabotage’ e-training uitermate zinnig en inspirerend. Dit is jouw kans om te profiteren van hun allerbeste en bewezen ideeën over het tackelen van zelfsabotage!

Nu aanmelden
Jochanan Bax

Je kan niet alleen topwedstrijden spelen. Je moet ook trainen. Dit was een toptraining van een echte bondscoach.


Jochanan Bax, Bax-Shop
Willem van den Ende

Mooie en informatieve training die ik zeker ga aanraden bij mijn peers.


Willem van den Ende, Accenture
Eric Stroombergen

Nuttige training waarin in een razend tempo een heleboel nuttige delegeertips voorbij komen.


Eric Stroombergen, Van der Zwed Accountants en Adviseurs

Wat levert dat me op?

Als je onze tips en tricks toepast ga je dit merken:

 • Je bent alert op zelfsaboteurs. Je weet wanneer je in één van je valkuilen dreigt te vallen.
 • Je hebt een toolkit van acties die je kunt ondernemen om je zelfsaboteurs te tackelen.
 • Dat zorgt ervoor dat je meer gedaan krijgt. Niet langer meer verlies je onnodige tijd aan uitstelgedrag, perfectionisme, controle- en vluchtgedrag.
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen omdat je professioneler functioneert.
 • Je leidinggevende en je team kunnen van jou op aan. Ze merken dat je betrouwbaar werk aflevert en dat ze op je kunnen bouwen.

Wat krijg ik precies?

De ‘Stop met zelfsabotage’ e-training bestaat uit verschillende onderdelen, die er samen voor zorgen dat kunt leren wat voor jou belangrijk is, op het moment en op de plaats dat het jou het beste uitkomt.

Allereerst krijg je een serie audiocolleges met de uitleg. In deze colleges leggen Taco Oosterkamp en Marleen Kruyswijk je rustig alle concepten, tips en tricks uit. Je krijgt deze colleges als mp3 bestanden, dus je kunt ze beluisteren op het moment dat het jou het beste uitkomt: tijdens je werk, of in de auto of tijdens het fitnessen.

‘Zelfsabotage zelf-test’. Deze test helpt je om te herkennen of en waar zelfsabotage een rol speelt in jouw leven en werk. Zo zie je snel waar je allemaal baat kunt hebben van onze tips & tricks.

Oefeningen. De oefeningen helpen je om de vertaalslag te maken naar je eigen praktijk. Aan de hand van de vragen ga je je eigen situatie onder de loep nemen.

Is dit wat voor mij?

 • Je wilt graag succesvoller zijn, maar je beseft dat je jezelf in de weg zit. Je herkent minimaal één van deze saboteurs bij jezelf: uitstelgedrag, perfectionisme, controle willen houden, vluchten voor de werkelijkheid, zelfsabotage.
 • Je wilt veranderen, maar je weet niet goed hoe je dit moet aanpakken.
 • Je wilt eerlijk naar jezelf en je eigen gedrag kijken.
 • Je wilt zelf verantwoordelijkheid nemen voor de benodigde verandering en gaat daar zelf beslissingen voor nemen en acties voor doen.

Wil je nog een flink stuk effectiever worden en niet langer worstelen met onhandig gedrag? Bestel dan nu de ‘Stop met zelfsabotage’ e-training.

Nu bestellen

Heb je nog twijfels of vragen?

Logisch als je nog twijfelt, of vragen hebt. 

Een nieuwe manier van werken die je leven echt veel leuker gaat maken, het klinkt misschien wel te mooi om waar te zijn.

Of wellicht heb je nog heel praktische vragen.

Allemaal geen probleem! Stel je vragen gerust aan het team via info@delegeren.com, of bel ons op +1 (307) 317-3465.

Nog even goed om te weten:

 • De afbeeldingen zijn puur voor illustratiedoeleinden: dit is een online training.
 • Alle reacties komen van échte klanten, van diverse programma’s van ons.
 • Is je factuur betaald? Dan krijg je je toegangscodes zo snel mogelijk toegestuurd.
 • Alle prijzen zijn exclusief de 21% btw, die wij netjes overmaken naar de Rijksoverheid.
 • Alle details zijn onder voorbehoud.
Erik Herlé

Lekker concreet en goed toepasbaar.


Erik Herlé, Atos
Remco Meinema

Inspirerend, eye opener, en af en toe pijnlijk als de vinger op de zere plek gelegd wordt.


Remco Meinema, UMC Utrecht
Ciska van de Heide-Bosgra

Geweldig, zet je goed aan het denken en zet je aan tot actie.


Ciska van de Heide-Bosgra, Joh. Bosgra BV

Ja, ik wil ook veel meer gedaan krijgen!

Meld je snel aan

Klik gewoon op de knop van jouw keuze:

Ik ga voor 1 x 500 euro (excl)
Ik ga voor 3 x 180 euro (excl)

Taco behandelt met snelheid en humor op een vlotte manier veel punten. Dit geeft je handvatten om echt stappen te zetten.
Sophie Schrover ­– Teamleider Consultancy at TOPdesk