De 'Schaamteloos delegeren' masterclass met Taco Oosterkamp zélf

Voor elke manager, directeur en ondernemer die veel meer wil gaan delegeren

Aanmelden voor wachtlijst

We hebben op dit moment geen live masterclass in de planning staan. Wil je geïnformeerd worden als we weer een nieuwe live masterclass houden, meld je dan aan op wachtlijst, je ontvangt dan ook direct de eerste 5 hoofdstukken van: ‘Schaamteloos Delegeren’


De belangrijkste geheimen voor groei door je team te professionaliseren


‘Ik kan het zelf beter.’ — ‘Ik kan het sneller.’ — ‘En ze doen het toch niet zoals ik het wil.’ Klinkt bekend? Delegeren is misschien wel de belangrijkste vaardigheid die moderne leiders, directeuren, managers en ondernemers nodig hebben. Maar er wordt nog veel mee geworsteld.

In deze eendaagse masterclass ‘Schaamteloos delegeren’ geeft Taco Oosterkamp je handvatten om je team beter in te zetten. Je leert niet alleen wát je kunt delegeren, maar ook hoe je dat zo kunt doen dat je het verwachte resultaat krijgt. Deze masterclass haalt alle drempels weg om daadwerkelijk schaamteloos te gaan delegeren.


Niet toekomen aan je eigen werk


Ben jij ondernemer, directeur of manager en werk je met een team? Dan herken je waarschijnlijk dat het lastig is om toe te komen aan je eigen werk. E-mails beantwoorden, overleggen, brandjes blussen, soms kun je het gevoel krijgen dat jij voor je team werkt in plaats van andersom.

En de taken die er als eerste bij inschieten als je druk bent, zijn vaak juist de kern van je werk als leider: nadenken óver je team, manieren verzinnen om dingen handiger aan te pakken en inspelen op de kansen die je ziet.


Dat kan anders


Stel je voor dat je:

• Een team hebt waar je met alle vertrouwen het werk aan overlaat.

• Met aandacht en focus kunt werken aan die taken die voor jou belangrijk zijn.

• De rust en ontspanning hebt om van een afstandje naar je bedrijf, team of afdeling te kijken.

• ’s Ochtends met plezier naar je werk gaat omdat je je als een vis in het water voelt bij wat je doet.

Als je dit ook wilt, schrijf je dan nu in voor de eendaagse masterclass ‘Schaamteloos delegeren’ in Utrecht. Daar zal Taco Oosterkamp je inspireren en verblijden met interessante verhalen, concepten, strategieën en vooral heel veel praktische tips.

In één dag krijg je alle tools die je nodig hebt om je team naar een hoger niveau te brengen. Bovendien ga je tijdens die dag zelf al aan het werk om dingen te verbeteren in jouw team.


Delegeren is niet makkelijk


Veel ondernemers, directeuren en managers worstelen met delegeren. En dat is niet vreemd, want er zijn maar weinig leiders die daar goed in zijn getraind. Als je medewerkers in dienst neemt of promotie maakt, ben je opeens de leider van een team. Maar niemand leert je vervolgens hoe je dat team soepel kunt laten draaien.

Daarbij komt dat er in Nederland een taboe ligt op delegeren. Als je een medewerker vraagt of hij iets voor je wil doen, komt dat al snel over als dat je je boven die ander opstelt. En dat is ‘not done’. Daarnaast voelen veel leiders zich ook nog eens bezwaard om anderen de ‘rotklusjes’ te laten doen.

Deze training is speciaal voor leiders die schaamteloos willen leren delegeren en hun team naar een hoger niveau willen brengen. Taco geeft je dat zetje wat je nodig hebt. En hij maakt het ongelofelijk praktisch. Na deze training houdt niets je meer tegen.


Leer schaamteloos delegeren van Taco Oosterkamp zelf


Veel experts hebben enorme wapenfeiten op hun naam staan en delen hun haast encyclopedische kennis met je. Zo niet Taco Oosterkamp. Hij is meer van in het diepe springen en dan heel hard zwemmen om zichzelf weer uit de problemen te redden. ‘Just-intime learning’ noemt hij dat eufemistisch. Gelukkig heeft hij op deze manier de nodige successen behaald. Maar hij maakte ook ongeveer alle fouten die je kunt verzinnen. Daar heeft hij dan op zijn beurt wel weer veel van geleerd.

Als Business Thinker inspireerde Taco de afgelopen jaren duizenden ondernemers, directeuren en managers met zijn seminars, trainingen en artikelen. Hij coachte tientallen moderne leiders in binnen- en buitenland en keek mee in de cockpit van snelgroeiende bedrijven. Taco was jarenlang lid van de exclusieve Roundtable in Amerika en werkt met de ideeën van experts in binnen- en buitenland.

Verder was hij de best beoordeelde spreker op Challengerday met ruim vijfhonderd ondernemers, en had hij de eer om ooit door Microsoft gevraagd te worden als lid van de jury van Speakers Idols. Hij is vaste columnist van Management Team en schrijft een tweewekelijkse inspiratiemail met tips die door duizenden leiders wordt gelezen.

 

Taco Oosterkamp is vaste columnist voor Management Team


Wat ga je leren?


Je krijgt een complete toolbox met handvatten, tips en tricks om meer te gaan delegeren. De masterclass is erop gericht om je te helpen uit het kritieke pad te komen. Je team krijgt meer verantwoordelijkheid en jij krijgt meer tijd voor de kern van je werk.

Taco kennende, zal hij tot het laatste moment werken aan het programma, om het zo goed mogelijk te optimaliseren. Hij speelt in elk geval met het idee om de volgende onderwerpen met je uit te diepen.

 • Meer tijd voor de kern van je werk

  Je leert een aantal technieken waarmee je ook op korte termijn al meer gaat delegeren en tijd vrij maakt. Dan heb je daarna alle ruimte om je team naar een hoger niveau te brengen.

 • Werk doen waar je energie van krijgt

  Helderheid over waar jij de meeste waarde toevoegt en hoe je daar méér van kunt doen. Het mooie is dat dit vaak precies het werk is waar je plezier in hebt en wat je energie geeft.

 • Helderheid over wat je kunt delegeren

  Welke taken je het beste kunt delegeren is voor iedereen anders. Je leert jouw persoonlijke delegeerprofiel en ontdekt welke taken jij specifiek zou moeten delegeren.

 • Het resultaat krijgen wat je voor ogen had

  Je krijgt handvatten om de communicatie tussen jou en je medewerkers glashelder te maken. Als jullie allebei hetzelfde plaatje voor ogen hebben, is de kans een stuk groter dat je krijgt wat je verwacht.

 • Hoe je steeds minder nodig bent

  Hoe professioneler je team wordt, hoe minder je medewerkers jou nodig hebben. In deze masterclass leer je hoe je verantwoordelijkheden overhevelt van jou naar je team.

 • Monitoren zonder dat het je tijd kost

  Je leert een paar slimme manieren om de status van taken en projecten te monitoren. Hoe meer je dit automatiseert, hoe minder tijd het je kost.

 • Niet meer achter je medewerkers aan hoeven lopen

  Je krijgt een structuur aangereikt waarmee je medewerkers jou op de hoogte kunnen houden van hun werk. Jij hoeft er dus niet meer achteraan. Dat alleen scheelt al een hoop tijd en energie.

 • Medewerkers die opbloeien

  Waarom het ook voor je team fijn is als jij meer gaat delegeren. Als ze deze kans grijpen en meer verantwoordelijkheid nemen, zul je verbaasd staan over wat ze aankunnen.

 • Een betere sfeer in het team

  Je krijgt de tools om je team te stroomlijnen en dat brengt rust. Als jullie samenwerking helder is en er geen brandjes meer geblust hoeven te worden, geeft dat een betere sfeer in het team.

 • Meer gedaan krijgen

  Hoe meer je team groeit, hoe meer jullie voor elkaar krijgen. Je team is niet meer afhankelijk van jou en dat geeft de ruimte om nieuwe dingen in gang te zetten.

 • Ruimte voor jouw persoonlijke groei

  In deze masterclass leer je hoe je je team zelfstandig kunt laten functioneren. Daardoor komt er meer ruimte voor wat jij wilt. Je kunt toewerken naar de volgende stap in je carrière.

We hebben op dit moment geen live masterclass in de planning staan. Wil je geïnformeerd worden als we weer een nieuwe live masterclass houden, meld je dan aan op wachtlijst, je ontvangt dan ook direct de eerste 5 hoofdstukken van: 'Schaamteloos Delegeren'

AANMELDEN VOOR WACHTLIJST


Voor wie?


Deze masterclass is voor iedereen die schaamteloos wil leren delegeren: ondernemers, directeuren, managers en teamleiders.

Het helpt als je een redelijke kennis hebt van het Engels, zodat we niet elke term voor je hoeven te vertalen.

We hebben op dit moment geen live masterclass in de planning staan. Wil je geïnformeerd worden als we weer een nieuwe live masterclass houden, meld je dan aan op wachtlijst, je ontvangt dan ook direct de eerste 5 hoofdstukken van: 'Schaamteloos Delegeren'

AANMELDEN VOOR WACHTLIJST


Wat je krijgt


Je bent een hele dag welkom in een luxe **** hotel in Utrecht. De masterclass duurt van 9.00 tot ongeveer 17.00 uur. De lunch en koffie en thee tijdens de dag zijn inbegrepen — wij houden niet van een apart luncharrangement wat je nog apart extra moet afrekenen. En natuurlijk krijg je het nieuwste boek van Taco Oosterkamp mee naar huis: ‘Schaamteloos delegeren’.


Investering


De investering voor deze masterclass inclusief lunch, kost 1.000 euro (excl).


Nog twijfels of vragen?


Nog twijfels of vragen? Mail ons gerust op info@delegeren.nl, of bel met +1 (307) 317-3465.

Je bent van harte welkom.


Aanmeldingsformulier


Deze ‘Schaamteloos delegeren’ masterclass is een activiteit van Fridays Off®

© COPYRIGHT 2012-2015 BY FRIDAYS OFF® · ALLE DETAILS ZIJN ONDER VOORBEHOUD. · ALGEMENE VOORWAARDEN