"Binnen 2 weken was ik van 50 uur in de week terug naar 12 uur" — Mark Daamen

Slimmer delegeren
zorgt voor recordresultaten

Veel meer ruimte voor het eigen werk van ondernemers, directeuren, managers, zaakvoerders, bedrijfsleiders, eigenlijk voor iedereen die professioneel leidinggeeft

 

Het belangrijkste geheim voor groei:
je team professionaliseren

‘Ik kan het zelf beter.’

‘Ik kan het zelf sneller.’

‘Ze doen het steeds niet zoals ik het wil!’


Klinkt bekend?

Delegeren is misschien wel de belangrijkste vaardigheid die je nodig hebt als professionele leider, als ondernemer, directeur of manager.

Maar er wordt nog veel mee geworsteld.

In deze online masterclass krijg je van Taco Oosterkamp concrete tips en technieken om je team te professionaliseren, een stuk betrouwbaarder te maken en zo met een gerust hart veel meer werk over te dragen.

"Een mindblowing presentatie met nuttige tools waarvan je had gehoopt ze al 5 jaar geleden toegepast te hebben."

Luc de Wit

JOINN! Houten

"Ik heb genoten – en een klein beetje in mezelf gehuild voor ál die verloren tijd. Ik ben geïnspireerd!"

Judith Tacq

Betty & Bob

"Snel toepasbare inzichten en hulpmiddelen om weer schaamteloos te kunnen werken aan datgene wat daadwerkelijk prioriteit heeft."

Lilo Crasborn

Medisch Coördinatiecentrum Omnes

Helder stappenplan om de samenwerking met het team te verbeteren. Het resultaat? Meer impact.

Mark Tigchelaar

Bestseller auteur

het doel voor slimme ondernemers

Te weinig tijd en aandacht voor recordresultaten

Voor veel moderne leiders is het erg lastig om zélf toe te komen aan hun eigen recordresultaten. Bergen met e-mails beantwoorden, ellenlange vergaderingen, continu weer brandjes blussen, soms kun je het gevoel krijgen dat jij voor je team werkt — in plaats van andersom.

Dat is niet alleen jammer van je eigen werkplezier, het kan je ook klauwen met geld kosten!

Want de taken die er als eerste bij inschieten zijn vaak juist de kern van je werk als leider. Hoeveel geld zou je kunnen verdienen met het werk waar je nu niet aan toekomt:

 • Nadenken óver je team
 • Manieren verzinnen om problemen op te lossen
 • Dingen optimaliseren en handiger aanpakken
 • Geld besparen door te automatiseren of beter in te kopen
 • Inspelen op nieuwe kansen die je ziet
 • Als je dit soort dingen nu niet doet, omdat je administratief regelwerk aan het doen bent, hoeveel geld loop je dan mis?


Kortom: hoeveel kost het niet delegeren je nu dan potentieel?

Inspirerend, eye opener, en af en toe pijnlijk als de vinger op de zere plek gelegd wordt.

Remco Meinema

UMC Utrecht

Heerlijk om schaamteloos minder en anders te gaan werken in een nieuwe 'vrijheid'!

Nicolette Pinkster

Gemeente Groningen

Een betrouwbaar team en volop ruimte voor de écht belangrijke projecten

Stel je voor dat je:

• Een team hebt waaraan je met alle vertrouwen het werk overlaat.

• Met aandacht en focus kunt werken aan die taken die voor jou belangrijk zijn.

• De rust en ontspanning hebt om van een afstandje naar je bedrijf, team of afdeling te kijken.

• ’s Ochtends met plezier naar je werk gaat omdat je je als een vis in het water voelt bij wat je doet.

Als je dit ook wilt, schrijf je dan nu in voor deze online masterclass. Taco Oosterkamp inspireert en helpt je met interessante verhalen, concepten, strategieën en vooral heel veel praktische, in de praktijk bewezen tips en technieken.

Je krijgt alle tools die je nodig hebt om je team naar een hoger niveau te brengen. Je gaat meteen al profiteren van een beter functionerend team!

Delegeren zonder vallen en opstaan

Er zijn maar weinig mensen die leidinggeven voor hun vak en daar goed in getraind zijn.

Als je als ondernemer medewerkers in dienst neemt, of als je promotie maakt binnen een grotere organisatie, ben je opeens de leider van een team.

Maar niemand leert je vervolgens hoe je dat team soepel kunt laten draaien.

Daarbij komt dat er in Nederland (en Belgen hebben hun eigen delegeerproblemen) een soort taboe ligt op delegeren. Als je een medewerker vraagt of hij iets voor je wil doen, komt dat al snel over als dat je je boven die ander opstelt. En dat is ‘not done’. Daarnaast voelen veel leiders zich ook nog eens bezwaard om anderen de ‘rotklusjes’ te laten doen. Dat is nergens voor nodig, zul je zien in deze masterclass.

Taco geeft je dat zetje dat je nodig hebt. En hij maakt het zoals altijd ongelofelijk praktisch. Na deze online masterclass heb je de ideeën, de skills, de voorbeelden en houdt niets je meer tegen.

super praktisch

Leer delegeren van de expert zelf

Als nummer 1 bestsellerauteur houdt Taco Oosterkamp ervan om complexe problemen te lijf te gaan met superpraktische oplossingen. Bij hem hoor je geen vage theorie, maar krijg je in de praktijk doorleefde ideeën die werkelijk het verschil maken.

Nadat hij de afgelopen jaren duizenden ondernemers, directeuren en managers uit Nederland en België heeft getraind, gecoacht en geïnspireerd, is het nu de beurt aan jou om te profiteren van zijn speciale online masterclass.

Wist je dat Taco ooit door Sir Richard Branson werd gevraagd om alle directeuren van de Virgin Group te komen trainen in delegeren? Taco was ook jarenlang lid van de exclusieve Roundtable in Amerika en verzamelde van over de hele wereld ideeën om je team echt superproductief te maken.

Taco werd de best beoordeelde spreker op de Microsoft Challengerday, had de eer om door Microsoft gevraagd te worden als lid van de jury van Speakers Idols. Hij was vaste columnist van Management Team en schrijft twee keer per maand een inspiratiemail met tips die nu al door ruim 34.880 leiders wordt gelezen.

Het is de missie van Delegeren.com om de komende jaren 100.000 leiders te inspireren en helpen om hun teams soepeler te laten draaien. Dat is niet alleen goed voor jou als leider, maar zeker ook voor je teamleden, voor je (interne en externe) klanten, leveranciers en iedereen met wie je verder werkt.

Mooie en informatieve training die ik zeker ga aanraden bij mijn peers.

Willem van den Ende,

Accenture

Nuttige training waarin in een razend tempo een heleboel nuttige delegeertips voorbij komen.

Eric Stroombergen

Van der Zwed Accountants en Adviseurs

Welke coole dingen ga je allemaal ontdekken?

Je krijgt in de online masterclass een complete toolbox met handvatten, tips en technieken om niet alleen meer, maar vooral ook makkelijker te delegeren. De online masterclass helpt je om zelf uit het kritieke pad te komen, je team meer verantwoordelijkheid te geven en zelf meer tijd te hebben voor de écht belangrijke resultaten van je werk.

Meer tijd voor de kern van je werk

Je ontdekt een hele serie technieken waarmee je op korte termijn al meer gaat delegeren en tijd vrijmaakt. Dan heb je daarna alle ruimte om je team naar een nóg hoger niveau te brengen.

Werk doen waar je energie van krijgt

Helderheid over waar jij de meeste waarde toevoegt en hoe je daar méér van kunt doen. Het mooie is dat dit vaak precies het werk is waar je plezier in hebt en dat jou energie geeft.

Helderheid over wat je kunt delegeren

We beginnen bij wie jij bent als leider. Welke taken je het beste kunt delegeren is voor iedereen anders. Je leert in de masterclass wat jouw persoonlijke delegeerprofiel is en je ontdekt welke taken jij echt zou moeten delegeren.

Het resultaat krijgen dat je voor ogen had

Je krijgt handvatten om de communicatie tussen jou en je medewerkers glashelder te maken. Als jullie allebei hetzelfde plaatje voor ogen hebben, is de kans een stuk groter dat je meteen de eerste keer al krijgt wat je eigenlijk verwacht.

Hoe je steeds minder nodig bent

Hoe professioneler je team wordt, hoe minder je medewerkers jou nodig hebben. In deze online masterclass leer je hoe je verantwoordelijkheden op een goede manier overhevelt van jou naar je team.

Monitoren zonder dat het je tijd kost

Je leert een serie slimme technieken en systemen om de status van taken en projecten te monitoren. Hoe meer je dit automatiseert, hoe minder tijd het je kost.

Niet meer achter je medewerkers aan lopen

Je krijgt een structuur aangereikt waarmee je medewerkers jou op de hoogte kunnen houden van hun werk. Jij hoeft er dus niet meer achteraan. Dat alleen scheelt al een hoop tijd en energie.

Gemotiveerde medewerkers

Waarom het ook voor je team fijn is als jij meer gaat delegeren. Als ze deze kans grijpen en meer verantwoordelijkheid nemen, zul je verbaasd staan over wat ze aankunnen.

Een betere sfeer in het team

Je krijgt de tools om je team te stroomlijnen en dat brengt rust. Als jullie samenwerking beter gaat lopen en er niet meer continu allemaal brandjes geblust moeten worden, geeft dat een veel betere sfeer en meer rust in het team.

Meer gedaan krijgen

Hoe professioneler je team wordt, hoe meer jullie samen gedaan krijgen. Je team is niet meer afhankelijk van jou en dat geeft jou de ruimte om weer nieuwe dingen in gang te zetten. Precies wat je waarschijnlijk leuk vindt om te doen!

Ruimte voor jouw persoonlijke groei

In deze online masterclass leer je hoe je je team zelfstandig kunt laten functioneren. Daardoor komt er meer ruimte voor wat jij wilt. Je kunt toewerken naar de volgende stap in je carrière, of de verdere groei van je bedrijf/bedrijven.

Voor elke moderne leider, al volop ervaren of juist net startend

Deze Schaamteloos Delegeren masterclass is voor elke professionele leider (je geeft leiding voor je werk) die veel meer tijd wil vrijspelen voor belangrijke resultaten.

Ondernemers, directeuren, managers, teamleiders, projectleiders, afdelingshoofden, zaakvoerders — als je een team hebt of een team wilt, is dit een supernuttige masterclass!

Online = Supermakkelijk: altijd en overal toegang

De Schaamteloos Delegeren online masterclass is 100% online. Hij kost je dus geen reistijd en je hoeft geen dag vrij te nemen.

Wat krijg je:

 • Meteen online toegang tot de professioneel opgenomen masterclass, die met een 9,6 werd gewaardeerd
 • Per onderwerp te bekijken en beluisteren. Kijk steeds alleen dat onderwerp dat voor jou nú relevant is. Lekker efficiënt.
 • Alle digitale resources van de masterclass: het speciale boekje, de slides, de delegeer-checklist, het voorbeeld-dashboard en de boekenlijst.
 • Overal en altijd toegang: op je pc, smartphone of tablet. Bij het sporten, in de file, in losse delen als je een keer een kwartiertje over hebt.
 • Opnieuw kijken, zo vaak je wilt. Dat lukt bij een live training met Taco zeker niet! ;)

Je hebt minimaal een jaar toegang tot de online masterclass. Ook daarna blijf je toegang houden, totdat ooit de server het begeeft :)

Deze masterclass was bijzonder nuttig door de eenvoud en praktische handvaten die je leert."

Rodrigo Soto Escamilla

Ultimum

"Heel erg inspirerend, meteen zin om te gaan delegeren, schaamteloos! Hetzelfde gevoel als GTD!"

Rob Bakker

GelreDome

Hele goede manier om een stapje terug te doen en mijn rol/verantwoordelijkheid af te bakenen, zakelijker naar mijzelf, opdracht & team te kijken, en veel goede tips om meteen de daad bij het woord te voegen.

Tjitske Ypma

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

"Geweldig, zet je goed aan het denken en zet je aan tot actie."

Ciska van de Heide-Bosgra

Joh. Bosgra BV

Super-resultaten voor ondernemers en managers

Ondernemer met een administratiekantoor

Mark Daamen was eigenaar van een modern administratiekantoor en ontdekte de Schaamteloos Delegeren masterclass.

In twee maanden tijd had hij het werk van zijn team zo geoptimaliseerd, dat hij zelf eigenlijk nog maar 1 dag per week hoefde te werken.

En bij een landelijk onderzoek kreeg hij de allerhoogste waardering voor klantenservice van alle administratiekantoren die mee deden. Dus zijn klanten waren ook blij!

Nu vindt Mark werken helemaal niet erg, maar hij is heel blij dat hij zijn tijd nu kan besteden aan écht belangrijke dingen. Ondernemen. Strategie.

En dat loont.

Inmiddels heeft hij zijn administratiekantoor goed kunnen verkopen. Juist omdat zijn team al zo goed functioneerde zonder hem.

Nog twijfels of vragen?

Logisch als je nog twijfelt, of vragen hebt.

Een nieuwe manier van delegeren die je werk echt veel leuker gaat maken, het klinkt misschien wel te mooi om waar te zijn.

Of wellicht heb je nog heel praktische vragen.

Allemaal geen probleem! Stel je vragen gerust aan het team via info@delegeren.com, of bel ons op +1 (307) 317-3465.

Nog even goed om te weten:

 • De afbeeldingen zijn puur voor illustratiedoeleinden: dit is een online training.
 • Alle reacties komen van échte klanten, van diverse programma’s van ons.
 • Is je factuur betaald? Dan krijg je je toegangscodes zo snel mogelijk toegestuurd.
 • Wij brengen geen btw in rekening.

Waanzinnige reacties van eerdere deelnemers

Al ruim 958 andere moderne leiders gingen je voor.

Maar misschien ken je Taco nog niet zo goed, of twijfel je of zo’n masterclass wel de kwaliteit levert waar je naar op zoek bent. Laat me je dan geruststellen.

We hebben deze masterclass door een professionele crew laten opnemen, met 132 ondernemers, directeuren en managers (profit én non-profit) in de zaal.

Als je kieskeurig publiek wilt, moet je eens lesgeven aan ervaren leiders. Die weten precies wat ze willen.

Het resultaat?

Deze 132 kritische mensen gaven Taco Oosterkamp een eindbeoordeling van maar liefst 9,6!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wanneer is deze masterclass?

Je kunt starten met de online masterclass wanneer je wilt.

Dat is het mooie aan deze online masterclass. Je hoeft geen speciale dag vrij te nemen, je hebt geen reistijd en je kunt alles steeds weer opnieuw bekijken, desnoods totdat je het helemaal spuugzat bent! :)

Zodra je betaling door ons is verwerkt (met iDeal en creditcard kan dat zelfs binnen een paar minuten!) krijg je volledig toegang tot de hele masterclass.

Maak je het bedrag liever handmatig over of doet je werkgever dat voor je? Dan kan het een paar dagen duren voordat je je inloggegevens hebt.

Hoeveel tijd is het? Ik wil natuurlijk niet betalen voor 2 suffe lesjes ofzo...

13 Modules, circa 6 uur audio/video

Het hart van de online masterclass wordt gevormd door de professionele opnames van Taco’s live masterclass (die hij tegenwoordig niet meer geeft).

Je krijgt dus geen korte samenvatting, maar werkelijk alles wat je nodig hebt om schaamteloos te gaan delegeren. Naast de audio/video krijg je ook de slides, het speciale werkboek (niet los verkrijgbaar), een aantal sheets met resources, checklists, een voorbeeld-dashboard en een boekenlijst.

Is deze masterclass ook geschikt voor mij?

De masterclass is bedoeld voor iedereen die professioneel leidinggeeft aan een team.

 • Als je net begint met leidinggeven is het fantastisch om deze masterclass te doen, omdat je dan alle beginnersfouten kunt voorkomen en met je team meteen een uitstekende start kunt maken. Als je het goed doet, zijn de eerste dagen en weken met je team goud waard!
 • Als je geen gezagsverhouding hebt met je teamleden (zoals veel ‘losse’ projectmanagers bijvoorbeeld) zal niet alles uit de masterclass voor jou van toepassing zijn. Maar ook dan kun je er nog heel veel praktische tips uit halen die je werk een stuk soepeler maken.
 • Veel zzp’ers vragen ons ook of deze masterclass geschikt is voor hen. Als je professioneel leidinggeeft, zeker. Als interim manager bijvoorbeeld. Of wanneer je zelf leidinggeeft aan een zwerm andere zzp’ers. Je hoeft niet per se op dezelfde locatie te werken als je team om plezier te hebben van deze masterclass.
 • Als je in een zelfsturend team werkt, zul je zelf een flinke vertaalslag moeten maken tussen deze masterclass en jouw werksituatie. Of dat de moeite waard is, kun je zelf het beste bepalen. Zelfsturende teams komen in elk geval niet expliciet aan bod in deze online masterclass.

Kan ik het allemaal in m'n eigen tempo volgen?

Jazeker

Als je de smaak te pakken hebt, kun je de hele masterclass in een ruk uitkijken. Als je af en toe een kwartiertje hebt, kijk je gewoon in dat tempo. Geen probleem. Elke module bevat voldoende tips en technieken om uit te proberen. Zo zie je zo snel mogelijk de resultaten. Die positieve resultaten geven je voldoening en motiveren ook weer om nog meer te optimaliseren in je team.

Op welke apparaten kan ik de masterclass volgen?

Je kunt de masterclass op alle moderne hardware volgen.

Gewoon op je eigen PC of laptop: Windows of Mac kunnen allebei. Maar je kunt ‘m ook perfect doen op je tablet (iPad, Android, Windows) of op je smartphone (iPhone, Android, Windows).

Als je alleen wilt luisteren (tijdens het sporten ofzo), kun je je smartphone gewoon in je broekzak doen en het beeld negeren. Mocht je later nog eens een schemaatje na willen kijken, dan check je gewoon de slides die je er los bij krijgt.

Krijg je ook checklists en achtergrondinformatie die je verder kan opzoeken?

Ja, je krijgt alle digitale resources van de masterclass erbij. Denk aan checklists, instructiesheets, het speciale werkboekje, een pdf met de slides die Taco gebruikt, maar bijvoorbeeld ook een boekenlijst om je nog verder te verdiepen in de wondere wereld van delegeren.

Ik kan niet meteen tijd vrijmaken voor de masterclass

Geen probleem! 

Als je je vandaag inschrijft, krijg je direct toegang tot de volledige masterclass. Zodra je dan zover bent om ermee aan de gang te gaan, kun je starten wanneer je wilt. Je krijgt minimaal een jaar toegang, maar ook daarna kun je altijd nog inloggen, totdat de server het misschien ooit eens begeeft. Geen enkele haast dus. Dit is een resource voor je complete werkleven als leider.

Zijn er ook mogelijkheden om vragen te stellen tijdens de masterclass?

Jazeker, als extra bonus nodigen we je ook graag uit voor de online community met andere deelnemers.

Daar kun je niet alleen al je vragen stellen, maar ook tips en ervaringen delen met andere moderne leiders. Taco zelf checkt die community ook regelmatig, zodat hij daar nieuwe inzichten kan delen en moeilijke vragen kan beantwoorden.

Kan ik de masterclass ook live volgen?

Nee, helaas

We geven de Schaamteloos Delegeren masterclass niet meer live. Taco wil graag zoveel mogelijk waarde toevoegen op een manier die bij hem past (zoals hij jou ook aanraadt!). Tientallen keren steeds dezelfde masterclass geven past daar niet echt bij.

Het mooie aan de online masterclass is dat je er geen dag voor vrij hoeft te nemen, dat je geen reistijd en -kosten hebt, dat je interessante stukken steeds kunt herhalen en dat je in de speciale besloten community altijd je vragen kunt stellen. Zeker met de speciale lezersaanbieding is dat een eenmalige investering waar je nog jaren plezier van hebt.

En als je toch een hele dag wilt, boek dan een zaaltje met een beamer en sluit jezelf daar de hele dag op. Nodig je collega’s uit en praat samen over wat delegeren voor jullie kan doen! (Wees dan wel zo eerlijk om voor je collega’s ook een masterclass aan te schaffen, je koopt een licentie voor jouzelf persoonlijk #thanks).

Kun je de masterclass ook vaker terug kijken/volgen?

Ja, je kunt de hele masterclass zo vaak kijken en terugkijken als je zelf wilt

En omdat de professionele video-editor alles heeft opgeknipt in losse modules, kun je het ook per module terugkijken. Stel dat je later nog eens op zoek bent naar een nieuwe medewerker, dan kun je makkelijk alleen dat blokje kijken. Waar je ook bent. Als je maar internet hebt.

Je hebt minimaal een jaar toegang — en daarna nog steeds totdat de server het ooit een keer begeeft. Voorspellen is lastig, vooral als het om de toekomst gaat. We hebben geen speciale einddatum voor deze online masterclass, we sluiten je dus niet af na een jaar ofzo. Tegelijkertijd kunnen we geen garanties geven voor de komende 100 jaar, vandaar die opmerking over de server.

Bestaat er ook nog een coachingsprogramma?

Wij bieden geen specifiek coachingsprogramma aan, alleen voor delegeren.

Maar dat wil niet zeggen dat we je laten zitten met je vragen. In de besloten community die je als speciale bonus krijgt, kun je al je vragen stellen. We helpen je daar graag. En Taco zelf checkt ook regelmatig die community om te kijken of hij daar nog meer inzichten kan delen.

En mocht je ervaren ondernemer zijn, met een team en een redelijke omzet, dan ben je van harte welkom om te kijken naar ons UNLIMITED programma, waarin Taco 1-op-1 met ondernemers aan hun bedrijf werkt.

Het lukt me niet om me aan te melden, door een technische storing of iets anders...

What can we say? Onze nederige excuses.

Webtechniek zal voorlopig altijd wel af en toe problemen veroorzaken. 

Stuur gerust een e-mailtje naar ons team, of bel ons op +1 (307) 317-3465, dan regelen wij het gewoon voor je. Als je meteen je factuuradres meestuurt in je mail, moet het goedkomen. Zet er even bij dat je gebruik wilt maken van de speciale aanbieding, dan krijg je meteen de juiste factuur.

Heb je nog andere vragen of twijfels? Laat het ons weten! We helpen je met alle plezier via e-mail of per telefoon: +1 (307) 317-3465.

Inspirerende trainingsdag vol eye-openers en met praktische handvatten op humorvolle wijze gebracht door Taco Oosterkamp."

Eva van Ooijen

Kit Intercultural Professionals

"Fijne combi van theorie met praktische doorkijkjes je kan er morgen al mee aan de slag."

Roel Mathies

Milieudefensie

Hele goede manier om een stapje terug te doen en mijn rol/verantwoordelijkheid af te bakenen, zakelijker naar mijzelf, opdracht & team te kijken, en veel goede tips om meteen de daad bij het woord te voegen.

Tjitske Ypma

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

"Zeer waardevolle 'hacks' om je organisatie naar het volgende niveau te brengen. FREEDOM."

Floris Wouterson

Sleepwise

Ga schaamteloos delegeren en professionaliseer je team

Goed voor jou, je team én de mensen om je heen

Gemiddelde evaluatie: 9,6

© Copyright by Blunt Corporation. All rights reserved.

Ja, help ook mij aan meer ruimte voor recordresultaten!

Ik meld me snel aan


"Taco behandelt met snelheid en humor op een vlotte manier veel punten. Dit geeft je handvatten om echt stappen te zetten."


Sophie Schrover


choose your image
Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close