Over Taco Oosterkamp

Business Thinker, bestselling author en bevlogen spreker

Biografie

Veel experts hebben enorme wapenfeiten op hun naam staan en delen hun haast encyclopedische kennis met je. Zo niet Taco Oosterkamp. Hij is meer van in het diepe springen en dan heel hard zwemmen om zichzelf weer uit de problemen te redden. ‘Just-intime learning’ noemt hij dat eufemistisch. Gelukkig heeft hij op deze manier de nodige successen behaald. Maar hij maakte ook ongeveer alle fouten die je kunt verzinnen. Daar heeft hij dan op zijn beurt wel weer veel van geleerd.

Als Business Thinker inspireerde Taco de afgelopen jaren duizenden ondernemers, directeuren en managers met zijn seminars, trainingen en artikelen. Hij coachte tientallen moderne leiders in binnen- en buitenland en keek mee in de cockpit van snelgroeiende
bedrijven. Taco was jarenlang lid van de exclusieve Roundtable in Amerika en werkt met de ideeën van experts in binnen- en buitenland.

Verder was hij de best beoordeelde spreker op Challengerday met ruim vijfhonderd ondernemers, en had hij de eer om ooit door Microsoft gevraagd te worden als lid van de jury van Speakers Idols. Hij is vaste columnist van Management Team en schrijft een tweewekelijkse inspiratiemail met tips die door duizenden leiders wordt gelezen.

Wil je meer leren van Taco? Voor informatie over spreekbeurten en seminars kun je op deze links klikken.

Ga veel meer delegeren voor nog geen 25 euro

KOOP HET BOEK