Delegeren.com

(dup) FAQ: Veelgestelde vragen en antwoorden over de online delegeren training

Is deze online training geschikt voor mij?

Onze online training over delegeren is uitermate interessant voor iedereen die professioneel leiding geeft aan een team: ondernemers, directeuren, managers, teamleiders, projectleiders, productmanagers, afdelingshoofden, zaakvoerders enzovoort.

Ook als je net begonnen bent als leidinggevende of dat binnenkort van plan bent, nodigen we je van harte uit. Juist dan is het de moeite waard om je leiderschapscarrière meteen goed te starten, dat kan veel problemen schelen.

De meeste mensen die leiding geven (wat echt een complexe taak is) zijn helaas nooit serieus opgeleid voor die verantwoordelijkheid. Deze online training kan een eerste stap zijn om daar wat aan te doen en om veelvoorkomende leiderschapsproblemen op te lossen.

Wat ga ik leren?

Taco Oosterkamp, die de online training geeft, heeft de hele wereld afgezocht om de beste tips en technieken te verzamelen. Hij heeft ze allemaal in de praktijk uitgeprobeerd in zijn eigen teams en heeft ondertussen duizenden leiders in Nederland en België geïnspireerd, getraind en gecoacht. Hij weet precies wat leiders nodig hebben.

Als moderne leider ben je waarschijnlijk behoorlijk druk en heb je niet eindeloos de tijd om nieuwe ideeën uit te proberen. Daarom focussen we in deze online training op snel toepasbare tips, die direct resultaat opleveren.

In ons onderzoek onder 500+ leiders noemden veel leiders de volgende problemen:

  • Ik kan het zelf beter — (ik kan het zelf sneller of ik doe het graag zelf)
  • Ik ben te druk en heb te veel operationele en ad hoc zaken en daardoor geen tijd om te delegeren
  • Ik vind het moeilijk om andere mensen vervelend werk te laten doen
  • Teamleden vragen steeds aan mij wat er moet gebeuren
  • Medewerkers communiceren niet goed over hun taken en wat ik naar ze heb gedelegeerd
  • Medewerkers nemen geen verantwoordelijkheid, zijn niet proactief, zien niet wat er moet gebeuren of overzien het grotere plaatje niet

Herken je iets van deze problemen? Doe dan vooral mee met de online training, dan maken we samen een begin met de oplossing. De afgelopen jaren hebben we al heel veel leiders kunnen helpen om af te rekenen met dit soort issues. Soms is het een geheime tip, of 1 nieuwe inzicht wat alles voor je kan veranderen.

Waarom geef je deze online training helemaal gratis?

We stellen die vraag even aan Taco zelf:

“Ik geniet ervan om m’n kennis te delen met anderen. Dat doe ik al sinds ik als 19-jarige voor het eerst training stond geven. Blijkbaar kan ik het nog steeds niet laten :)

ik vind het vooral leuk om tips en technieken te delen over problemen waar ik zelf het hardst mee heb geworsteld, zoals met delegeren. Toen ik in 1997 voor het eerst een eigen team kreeg heb ik enorm lopen klungelen en worstelen. Waarschijnlijk veel erger dan jij!

Daar heb ik wel veel van geleerd. Ondertussen draaien mijn teams al jaren als een zonnetje. Sinds 2012 ben ik alle tips en technieken die ik daarbij heb gebruikt aan het delen met andere leiders. Dat doe ik ook graag in deze online training.

Deze training geef ik inderdaad gratis, terwijl hij me best veel geld kost. Ik moet bijvoorbeeld de tijd van mijn team betalen, alle apparatuur en software, de advertenties om de online training aan te kondigen en natuurlijk de verwarming in dit koude kikkerlandje :) Bovendien steek ik er zelf een heleboel tijd in en heb ik een gezin wat het fijn vindt als we af en toe naar de supermarkt kunnen om eten en drinken te kopen.

Toch kan het werken! Aan het einde van de online training doe ik een speciaal aanbod om je in te schrijven voor mijn masterclass over delegeren. Voor een aantal deelnemers in de online training is dat een geweldige deal, waar ze graag op ingaan. Zo kan ik mijn kosten blijven betalen en tegelijkertijd heel veel mensen helpen met nieuwe inzichten.

Ik vind dit zelf een heel sympathieke manier van werken: ik kan eerst mijn kennis met je delen, waardoor jij kunt zien dat ik weet waar ik het over heb. Daarna pas vraag ik je om eventueel de volgende stap te zetten. Zo deed ik het vroeger al met lezingen tijdens conferenties en seminars. Nu kan dat online, zodat jij geen reistijd hebt en lekker met je voeten op de kachel kunt zitten tijdens de online training.”

Hoe lang duurt de online training?

Jouw tijd is kostbaar. Dus het is logisch dat je aarzelt een nieuwe afspraak in je agenda te zetten voor een online training. Maar in dit geval is het echt de moeite waard. En gaat het je juist tijd opleveren.

Deze online training over delegeren kan je namelijk veel tijd besparen. Met de tips en technieken die je leert kun je makkelijk honderden uren per jaar besparen. Dat is geen overdreven getal, dat horen we terug van de leiders die onze technieken werkelijk inzetten.

Je hebt geen reistijd. Vergis je niet: wanneer je meedoet met een live workshop of trainingsmiddag (zoals vroeger) wil je een beetje op tijd zijn en ben je al snel een uur (of twee) onderweg naar de trainingslocatie. Na afloop sta je met je een beetje pech in de file en ben je pas halverwege de avond weer thuis. Daar heb je bij een online training allemaal geen last van.

Deze online training kost maximaal 2 uur van je tijd. Het is de moeite waard om tien minuten voor de start vast in te loggen. Soms heeft de webinarsoftware wat tijd nodig om zichzelf goed in te stellen. Bovendien mis je dan niets van het begin. Aan het eind van de online training beantwoord Taco graag al je vragen over delegeren. Dat alleen al kan super-waardevol zijn: één inzicht kan je hele team veranderen, het zou jammer zijn als je dat moet missen om je alweer naar een volgende afspraak moet.

Hoe werkt het inloggen in de online training?

Na je aanmelding krijg je een bevestigingmail. Daarin staat een speciale link om in te loggen in de online training. Die link is uniek en alleen voor jou, als je iemand anders wilt uitnodigen voor de online training, stuur ze dan naar: delegeerwebinar.nl, daar kunnen ze zich zelf aanmelden.

Je kunt de online training gewoon op je eigen computer volgen. Wij gebruiken voor deze online trainingen de meest professionele webinarsoftware: GotoWebinar. Het kan zijn dat het instellen van GotoWebinar wat extra tijd kost, dus log gewoon 10 minuten voor de start van de online training vast in.

Als je internetverbinding niet zo snel is en het geluid niet vlekkeloos klinkt, kun je in het scherm van GotoWebinar een telefoonnummer vinden en een speciale pincode. Bel dat nummer en toets die pincode in, dan hoor je het geluid gewoon via je telefoon.

Moet ik een microfoon of webcam hebben?

Nee, je hebt geen microfoon of webcam nodig om de online training te volgen.

Je moet wel geluid kunnen horen op je computer, met een speaker of oortjes.

En het is handig om een toetsenbord te hebben om je vragen in te tikken, of te antwoorden op vragen van Taco. Dat is sinds de TRS-80 of Commodore 64 al geen probleem meer :)

Kan ik een opname krijgen van de training?

Helaas, we geven geen opnames weg van onze trainingen. Ook al is het online: we willen graag live contact hebben met de deelnemers.

Zelf live meedoen met de online training is een unieke kans om te profiteren van de ervaringen van Taco die hij niet alleen heeft opgedaan in zijn eigen teams, maar ook tijdens het trainen en coachen van honderden andere leiders. En hij beantwoordt letterlijk jouw vragen over jouw team!

Doe dus gewoon live mee, we missen je echt als je er niet bent.

Kun je nog punten herhalen als ik iets mis tijdens de online training?

Sorry, maar ook dat kan niet. Net als bij een gewone training in een zaaltje ergens in het land wordt het gaapverwekkend voor de andere deelnemers als we eerder genoemde tips gaan herhalen.

Maak dus aantekeningen. En zorg dat je tijdens de online training niet wordt lastig gevallen. Dat zou echt zonde zijn.

Hoe kan ik me beter concentreren?

Wil je het meeste hebben aan deze online training? Zorg dan dat je niet gestoord wordt halverwege, net als in zo’n zaaltje vroeger. Schakel je telefoon en e-mail uit, sluit Facebook en doe de deur van je kantoor stevig dicht (Kitspuit? Nietpistool? Do-not-disturb hanger?).

Beter nog: maak er een inspirerend feestje van voor jezelf en ga op een heel andere locatie zitten, lekker met een cappuccino in een koffietentje ofzo.

Maak niet alleen aantekeningen van je inzichten, maar ook van de vragen die je nog wilt stellen.

Kan ik ook een live training van Taco volgen?

Dan moet je wel geluk hebben. Taco wordt veel gevraagd als spreker, maar is zo effectief in het stellen van zijn prioriteiten dat hij vrijwel geen live trainingen en lezingen meer geeft.

Hij kan meer mensen (leiders) bereiken en helpen met zijn online materialen dan met het geven van spreekbeurten links en rechts.

Zolang hij deze gratis online trainingen nog aanbiedt, raden we je van harte aan om mee te doen. Dit wil je niet missen!

Wat zeiden eerdere deelnemers aan deze online training?

“Dank je wel Taco voor deze online training, heb er veel van opgestoken. Heel inspirerend!”
— Susan van Haastert

“Ik zit van je te genieten!”
— Petra Kanters

“Hartelijk dank voor de zeer interessante online training”
— Barry van Marrewijk

“Bedankt voor de leuke tips!”
— Heleen Janssens

“Dankjewel voor deze inspirerende sessie! Nu al veel van opgestoken!”
— Marielle van der Keur

“Super bedankt! Zeker zeer nuttig. We hebben fb contact! Ik zal je ook op LinkedIn vinden.”
— Mama Kenia (Elizabeth Njeru)

“Super gave online training! Een aantal punten die je aantikt zijn zaken waar ik tegenaan loop, het geeft bevestiging.”
— Elise de Haas

“Grappig hoe zelfs zo’n indirecte coaching me aan het denken heeft gezet en al wat zaken concreter heeft gemaakt.”
— Wouter Bijl

“Dank voor deze steengoede online training. Reuze bedankt.”
— Klaas Muurling

“Hartelijk dank voor deze inspirerende online training Taco. Het was mijn eerste ervaring hiermee.”
— Klaas Groeneveld

“Hele duidelijke online training en zeer goed uitgelegd!!!”
— Marjon Hubeek

“Zeer inspirerend en spoort aan tot verbeteren!”
— Linda Jansen

“Dank je voor jouw waardevolle kennis van vandaag!”
— Ghislaine Gailan

“Jouw gratis online training vond ik schitterend. Ik wil jou ook van harte danken dat je dit aangeboden hebt.”
— Filip de Keyser

“Bedankt voor je heldere uitleg en voorbeelden uit het leven gegrepen.”
— Ianthe Dickhoff

“Taco hartelijk bedankt voor deze online training. Goed gedaan.”
— Leo Asselman

“Complimenten trouwens. Fijne online training. Goede stem.”
— Bart van den Belt

“Heel erg bedankt! Ik delegeer me gek, maar ga daar nu vast veel beter in worden!”
— Lisa Van Meeuwen

“Meest waardevol nu al: stop met naar boven delegeren en splits denk- en regelwerk.”
— Simon Voogd

“Tot nu toe klinkt je verhaal als muziek in mijn oren.”
— Guido van Elsloo

“Dank je alvast Taco, goede tips waar ik echt iets mee kan. Goed werk.”
— Glenn Sapion

“Jaaaa… prakitsche handvatten”
— Laura van Elst

“Dank voor je inspiratie en praktische tips.”
— Alderik Reitsma

“Zeer nuttig, ideaal tempo.”
— Roos Wouters

“Bedankt voor nu. Nuttige tips. Ik ga nu lekker aan de slag!”
— Fenneke van der Deijl

“Dank je wel Taco! Je online trainingen zijn altijd leerzaam en inspirerend. Asante Sana!”
— Mama Kenia

“Dank je, dit motiveert om de volgende stappen te zetten.”
— Martine Knoop

“Bedankt voor alle tips en de duidelijke voorbeelden.”
— Manon Bottema

“Bedankt voor de 20 tips! Ik heb hierdoor nieuwe inzichten gekregen die ik nu ga uitproberen.”
— Sandra Hillaert

“Deze online training heeft een heleboel eyeopeners en helpt mij om bewust te maken van mijn valkuilen en aandachtspunten, waar ik dan ook graag aan ga werken.”
— Marieke Bruijnzeels

“Bedankt voor de leerzame tips! Wat mij betreft zeker goed voor een vervolg. Dat ga ik binnen ons bedrijf bespreken.”
— Henk van Rhijn

“Hartelijk dank voor je super tips. Ik ben nog beginnende en kan hiermee echt aan de slag.
— Ilse  de Clercq

“Hartelijk dank voor deze online training!! Top, ik heb nu al verbeterpunten gekregen.”
— JP van Dijck

“Ik zie dat ik wel op de goede weg zit, maar nu beginnen er wat kwartjes te vallen. Eerst maar eens de structuur / taakverdeling binnen het team duidelijk krijgen.”
— Johanna Veenstra

“Dank je wel voor de tips. je enthousiasme straalde door de speakers.”
— Lia   van dam

“Dank je Taco! Je hebt me een mooi stuk op weg geholpen!”
— Ghislaine     van Heerde

“Taco bedankt voor je tips!
— Yuri van Nierop

“Je hebt een fijne stem om naar te luisteren.”
— Irene van der Reijden

“Dank, Taco, was heel nuttig!”
— Rik   van Druten

“Taco, dank voor de online training, heel leerzaam en meerdere eyeopeners!”
— Arjen Horstman

“Ik vond het een zeer interessante online training. Dank daarvoor.”
— John van der Heide

“Bedankt. Zeer goede online training. Goede punten en dank voor je antwoord.”
— Arjen de Blois

“Taco, dit waren 2 uitermate leerzame en energie gevende uren! Dank je!”
— Eric de Bruin

“Dank je voor de inspiratie!”
— Jessica de Ruiter

“Ik ben inmiddels mva bij Steco en vond het afgelopen uur zo goed dat ik hier besluit mijn zoon {4e generatie Steco} dit aan te bieden.”
— Gerhard van den Top

“Bedankt voor deze nuttige online training Taco! Veel is herkenbaar, dank ook voor de handige aanknopingspunten om mee aan de slag te gaan de komende tijd! Hartelijke groeten en veel succes.”
— Derk Jepma

“Dank voor de gemakkelijke en duidelijke uitleg, benieuwd naar de masterclass”
— Leny Hamelink

“Bedankt! Was zeer interessant en relevant.”
— Henri Plas

“Dank voor je online training, veel geleerd.”
— Corinne Flierman

“Erg interessant, bedankt voor de tips!”
— Nicky Haneveer

“Super! Erg waardevol.”
— Diederik Hoekstra

“Wat zijn die trainingen van jou toch waardevol. Elke keer weer heeft dat effect op hoe ik mijn bedrijf zie, hoe ik mezelf zie en motiveert het mij om stappen te zetten. En elke keer merk ik het effect. Heel waardevol!”
— Carla Manten

“Mijn vrouw is je nu al dankbaar :)”
— Oswald Broeksema

“Hartelijk dank, Taco. Goede online training met erg nuttige inzichten!”
— Dion Heijmink

“Heel erg bedankt voor deze fijne online training en de waardevolle tips! Ik heb hier zeker wat aan!”
— Erieke Meuleman

“Bedankt, erg nuttig!”
— Martin Beuker

“Super veel dank voor je online training!
— Hélène Kalmijn

“Hartelijk dank zover! Ik heb al zeer nuttige zaken opgestoken.”
— Har Coenen

“Absoluut nuttig! Bedankt”
— Dusan Rakic

“Akkoord. Ik had ook graag 5000 euro betaald hoor…”
— Arjan Spruijt

“Beste Taco, ik wil je heel erg bedanken voor deze sessie, was zeer waardevol en ga zeker met je tips aan de slag.”
— Peter Veloo

“Dank voor je inspirerende verhaal!”
— Hartger Rozenberg

“Hartelijk dank! Was super interessant en mooi!”
— Harm Crompvoets

“Beste Taco, hartelijk dank voor de tips! Ik heb veel aantekeningen gemaakt en ga er mee aan de slag! Ik blijf je volgen op Facebook.”
— Ed Engelen

“Heb een A3 papier vol aantekeningen gemaakt. Inspirerend om terug te lezen. . Dank voor deze online training, goede tijdinvestering.”
— Bert van der Veen

“Enorm bedankt voor deze mooie sessie, ben enorm geïnspireerd.”
— Katja Bullwinkel

“Zeer bedankt Taco. Goede tips, vooral ik zorg voor het team, en het team zorgt voor het werk.”
— Martijn Berg

“Onwijs bedankt, Taco, vooral de mentale toestemming is mijn eyeopener.”
— Nathalie Sanchez

“Luisteren naar nieuwe inspiratie zoals deze online training helpt ook enorm!”
— Joia Stoutjesdijk

“Heel zinnig! Bedankt!”
— Jos   van Dongen

“Taco, dank je wel voor je tips; het was leerzaam.”
— Annelies v.d Brink

“Bedankt voor de online training! Zeer bruikbare tips.”
— Floris Kemper

“Leuk, eerste online training. Ideaal. Dank Taco.”
— Itje   Verhagen

“Bedankt, was heel leerzaam!”
— Judith Evenhuis – voor den Dag

“Ben wel blij met je feedback, Taco.”
— Annemieke Stallaert

“Ja heel waardevol. Goeie tips. Heel erg bedankt Taco!”
— Mick Perez

“Bedankt – waardevol”
— Gonny de Wit

“Thank you, dat was waardevol om te horen!”
— Natasha Rachel Numan

“Dank je wel; dit was waardevol.”
— Jeanine de Bruin

“Taco, ik begin fan van je te worden. Dit is de tweede online training die ik van je volg. Je geeft waardevolle tips, bent inspirerend en hebt een prettige stem om naar te luisteren.”
— Els van Veen

“Bedankt! Ik ga je tips meenemen!”
— Janine van Krimpen

“Dank voor de online training. Waardevol.”
— Jader Franklim Pinto

“Bedankt voor je tips tijdens deze online training.”
— Ronald van Vuuren

“Bedankt voor deze heldere online training, ik zie dat ik al goed bezig ben met delegeren. Die apen heb ik al jaren niet meer…”
— Alex Prins

“Bedankt!! Het was waardevol.”
— Marian van Geldere

“Dankjewel ik ben heel erg blij met je tips en heb het meteen bij mijn leidinggevende aangevraagd voor de masterclass! Bedankt!”
— Danique de Boer

“Bedankt, zeer waardevol!”
— Martijn van Veelen

“Bedankt voor alle waardevolle tips.”
— Angelique    van der Nol

“Okee, bedankt voor de online training, zeer interessant!”
— Toon Vanhaverbeke

“Taco, dankjewel hiervoor! Erg inspirerend.”
— Anna Swinkels

“Dank je wel voor alle tips en je antwoord op mijn vraag!”
— Eugenie de Roij

“Wil ik nog even kwijt: Blij met je laatste tip omdat je daarmee uiteindelijk toch de kern raakt! Tijd voor de echt wezenlijke dingen komt naar je toe als je meer delegeert!”
— Frank Elout

“Bedankt voor de inspirerende online training!”
— John Janssen

“Dankjewel Taco! Top online training, heel nuttig! en je hebt een hele prettige stem om naar te luisteren. Wie weet tot ziens.”
— Wendy Jansen

“Dank je wel, erg leerzaam!”
— Yvonne Snijders

“Bedankt, duidelijk verhaal en goede tips.”
— Mieke Rutterkamp

“Bedankt voor de tips, er zaten mooie eyeopeners bij.”
— Lucie van der Horst

Nog meer vragen?

Mail Daniëlla gerust met je vragen over de online training. Zij helpt je graag.

UNLIMITED Mastermind

Fix de meest hardnekkige problemen in je bedrijf, maak gruwelijk veel tijd vrij, professionaliseer je team en haal mooie nieuwe klanten binnen!

Werk 1-op-1 met Taco Oosterkamp in onze nieuwe UNLIMITED mastermind:

 

Ontdek voor jouw bedrijf de snelste weg naar groei. Meer klanten = meer winst.
Stroomlijn je team, zodat je met een gerust hart al het werk kunt delegeren waar jij geen energie van krijgt.
Eindelijk weer eens tijd óver, in plaats van altijd maar druk. Of word je daar écht blij van?
De UNLIMITED mastermind

“M’n bedrijf draait nu volledig zelfstandig. De omzet is verdubbeld en ik heb een tweede bedrijf overgenomen.”
Carolien Nijhuis

UNLIMITED Mastermind

Fix de meest hardnekkige problemen in je bedrijf, maak gruwelijk veel tijd vrij, professionaliseer je team en haal mooie nieuwe klanten binnen!

Werk 1-op-1 met Taco Oosterkamp in onze nieuwe UNLIMITED mastermind:

 

Ontdek voor jouw bedrijf de snelste weg naar groei. Meer klanten = meer winst.
Stroomlijn je team, zodat je met een gerust hart al het werk kunt delegeren waar jij geen energie van krijgt.
Eindelijk weer eens tijd óver, in plaats van altijd maar druk. Of word je daar écht blij van?
Ontdek hier:
Alles wat nieuw is in UNLIMITED
De UNLIMITED mastermind

“M’n bedrijf draait nu volledig zelfstandig. De omzet is verdubbeld en ik heb een tweede bedrijf overgenomen.”
Carolien Nijhuis