“Het is de állerbeste beslissing geweest die ik, zakelijk gezien, genomen heb!” — Daan Schoonhoven, PiXFACTORY

De AICockpit: Leidinggeven met AI

De AI innovatiehub voor leiders die verder kijken

De 'wereld van werken' wordt compleet anders,
de komende 1-2 jaar

De AI-revolutie is begonnen. Nu zoeken we mensen die voorop willen lopen!

Tijdens een ontbijt met Richard Branson, bij hem thuis in de Cariben, vroeg ik wat hij dacht van de robotisering van de luchtvaart. Daar was hij toen nog niet mee bezig.

Nu, 10 jaar later, zitten we in een compleet andere wereld. Vooral de afgelopen anderhalf jaar is het tempo ongekend omhoog gejaagd.

AI kon wel eens dé uitdaging van ons leven worden

Met de introductie van ChatGPT en andere moderne AI tools, bereikt AI opeens ook de wereld van kantoorwerk en denkwerk.

En ja, misschien ben je wat teleurgesteld in je eerste experimenten met teksten en plaatjes. Helemaal niet gek. Maar als je een beetje verder kijkt dan ChatGPT, struikel je over ongelofelijke kansen. Gewoon vandaag al. Kansen voor jou. Voor je team. En je bedrijf. Met heel toegankelijke techniek, als je weet waar je moet zoeken.

Er zijn nu al zoveel mogelijkheden om beter leiding te gaan geven  met een beetje hulp van AI. En om veel meer plezier te krijgen in je werk.

Wist je dat je een serieus deel van je saaie routinewerk gewoon kunt dumpen naar een AI?
Dat AI je uistekend kan helpen om je team op cruise control te zetten?
Dat er heel praktische manieren zijn om AI in te zetten om je marketing, omzet en winst te escaleren?
En natuurlijk om meer vrijheid te krijgen voor de écht leuke projecten (en vakanties) die nu vaak blijven liggen?

Het mooie is, dat AI juist sterk is in de dingen die de meeste leiders helemaal niet leuk vinden om zelf steeds te moeten doen.

AI is bezig met een enorme opmars, wereldwijd

AI lost nu al zoveel problemen op:

ASML optimaliseert het onderhoud van dure machines, met AI.
Philips helpt radiologen aan snelle en nauwkeurige diagnoses, met AI.
KLM verbruikt miljoenen euro’s per jaar minder aan brandstof, met AI.
En Jurn, een van onze klanten, gaat 50.000 euro per jaar besparen door nieuwe medewerkers in te laten werken, met AI. (‘Als ik om me heen kijk,’ vertelde hij, ‘lijken de meesten nog te slapen.')

AI brengt ook nieuwe, stevige uitdagingen

En natuurlijk zijn daar de verhalen van het Zweedse Klarna, waar ze 700 klantenservicemedewerkers hebben vervangen door een bot. Of over IBM, wat plannen heeft om 7.800 administratieve functies te vervangen door AI. Met name, extra wrang, bij personeelszaken.

Hoe groot is de kans dat deze ontwikkelingen helemaal aan jou en jouw team voorbij gaan?

Iedereen die leidinggeeft in 2024 moet hier iets mee. 

Maar wat? 

En hoe?

“Ik vind vooral de directheid en de ‘er niet omheen praten’ mentaliteit van Taco heel prettig. Hij reageert niet alleen op wat je zegt, maar vooral ook op wat je niet zegt.”

Robert-Jan Zimmerman

Mercurius Shipping Group

“Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jullie, en alles wat we in de mastermind hebben geleerd, denk. Het is de állerbeste beslissing geweest die ik, zakelijk gezien, genomen heb!”

Daan Schoonhoven

PiXFACTORY

‘Zoals elektriciteit bijna alles veranderde, is het moeilijk om een sector te bedenken die AI de komende jaren niet gaat transformeren.’ | Andrew Ng, Coursera

Ben jij klaar voor misschien wel dé uitdaging van je leven?

Hoe moet je leidinggeven, als de hele wereld op de kop gaat?

De afgelopen weken spraken we tientallen leiders. De meesten van hen zijn zich heel bewust van het belang van AI. Sommigen zijn flink aan het pionieren.

Er zijn ook best veel leidinggevenden die vooral verwarring voelen. Logisch. Ik vind het niet gek als je niet goed weet wat je aanmoet met al het aanstormende AI-geweld. Of als je 't beangstigend vind. Ook dat horen we namelijk terug van best veel ondernemers en andere leidinggevenden.

Moet ik mensen gaan ontslaan? Bestaat mijn bedrijf nog wel over een jaar of twee? Heb ik dan zelf nog wel werk? 

En, nog fundamenteler, hoeveel is mijn werk eigenlijk waard, als ik vervangen kan worden door een AI? En de vraag daaronder: wie ben ik dan zelf eigenlijk nog?

Verwarring blokkeert beweging

Sommige leiders vertelden ons: ‘Dit gaat echt heel belangrijk zijn, maar toch kom ik er niet aan toe. En ik kan me er maar niet toe zetten.’

Wat dat betreft is dit ‘the perfect storm’. We voelen op onze klompen aan, dat er megagrote veranderingen aankomen. Maar we hebben niet eens de tijd en ruimte om ons daar goed op voor te bereiden.

Of... en dat kan ook, we voelen weerstand om dat te  gaan doen. Omdat het zoveel is. Onoverzichtelijk. En dan is het heel aantrekkelijk om alles maar gewoon te negeren.

In stormachtige tijden hebben we jou nodig

Maar juist in stormachtige tijden hebben we leiders nodig. Ondernemers en andere leiders. 

Mensen die het voortouw nemen. Die er écht induiken, ook al vinden ze het niet zo simpel.

Zodat je daarna de mensen om je heen (en misschien wel de rest van de samenleving) kunt helpen om slim te navigeren.


Flexibiliteit in een tijd van grote veranderingen is een essentiële kwaliteit van goede leiders. | Brian Tracy

wie BEN JIJ? EN wie wil je worden?

Het tijdperk van de pioniers

Dit is jouw moment! De tijd voor ontdekkingsreizigers die dol zijn op nieuwe dingen en afwisseling.

Heb je je ooit afgevraagd waarom je routinewerk haat? Waarom projecten afmaken niet jouw ding is? Of waarom je snel verveeld raakt? Dan is hier je antwoord:

Jij bent gemaakt voor deze tijd. Dit is jouw moment om te schitteren. We hebben je nodig!

Tijd om de vruchten te plukken

Nu is ook de tijd om te profiteren van jouw unieke persoonlijkheid. Misschien voel je je in rustige tijden niet helemaal op je plek. Nou, dat gaat nu snel veranderen.

Anno vandaag draait het om wie het snelst innoveert. Wie AI het slimst inzet voor beter leiderschap.

Als pionier laat jij je niet gek maken door dreigende veranderingen. Jij omarmt het, zelfs als je nog niet alles overziet.

En als innovatieve leider mag je gerust op zoek naar het laaghangende fruit. Hoe kun je het werk van je team en het leven van de mensen om je heen nu al verbeteren met AI?

Kosten besparen, winsten verhogen, saai werk elimineren, stroomlijnen, optimaliseren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Samen sterk

En weet je wat? Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Waarom zou je zelf alle slimme oplossingen  moeten verzinnen? Alles in je eentje uitpuzzelen kost vooral tijd en energie. 

De slimste pioniers weten dat samen werken beter werkt. Zij sluiten zich aan bij een netwerk van gelijkgestemde avonturiers. En als pionierende leider ben je van harte welkom in de AI•Cockpit.

Samen bereiken we meer!

Biljoenen euro's liggen op je te wachten

McKinsey voorspelt dat AI de komende jaren biljoenen (!) euro’s gaat opleveren. Door alle bedrijfstakken heen. Hoeveel daarvan ligt klaar voor jouw bedrijf of team? Voor jouw plannen en jouw missie?

Voor innovatieve leiders is dit het perfecte moment om in te stappen. Je bent nog niet te laat. De boot is nog niet vertrokken. En anders neem je een aanloopje en vaar je met een flinke sprong vanaf de kade alsnog mee.

De beste leiders zijn in staat om hun leiderschapsstijl aan te passen aan de behoeften van de mensen aan wie ze leiding geven en aan de situatie waarin ze zich bevinden. | John C. Maxwell

Ja, maar...

...

xyz

jouw expert op deze reis

Taco Oosterkamp

Hallo, ik ben Taco. De afgelopen jaren heb ik de eer gehad om tienduizenden leiders, ondernemers, directeuren, managers, afdelingshoofden, teamleiders, te mogen inspireren, trainen en coachen.

‘Heb je een camera in mijn kantoor hangen?’ vond ik een van de mooiste reacties die ik kreeg. Ik weet waar je mee worstelt. Ik voel met je mee. En ik help je graag aan praktische en concrete oplossingen en successen.

Vrijwel al m’n tips van de laatste jaren worden een stuk makkelijker met een beetje hulp van AI. Alleen al daarom ben ik gefascineerd door de ontwikkelingen van onze tijd.

Maar, dat is niet het enige wat me bezighoudt...

Weinig mensen weten dat ik op mijn 12e ben begonnen met software bouwen. Een ‘whizzkid’ heette dat toen. Dat programmeren heeft me nooit meer losgelaten. Ik heb jarenlang softwareontwikkelaars getraind, workshops gegeven en grote presentaties gedaan. Zo deelde ik in de Jaarbeurs van Utrecht met honderden developers welke grote veranderingen er aan zaten te komen, met de opkomst van internet.

Ook nu is er weer zo’n technische transformatie. Alleen lijkt 't dit keer nog veel, veel ingrijpender te gaan worden dan toen met het internet.

Natuurlijk ben ik al tijden bezig met het bedenken en bouwen van innovatieve AI-tools. Mijn ervaring met AI gaat een stuk verder dan alleen ChatGPT. En ik zit er een stuk dieper in, dan alleen spelen met tekstjes en plaatjes.

Nu is het tijd om die twee interesses bij elkaar te brengen. En om zoveel mogelijk leiders te gaan helpen met mijn twee fascinaties: leiderschap en computertechniek. 

Daarom ben ik nu, samen met m'n team, de AI•Cockpit gestart. Om jou zo goed mogelijk te supporten in dit avontuur. Om je een totaaloplossing te geven. En om elkaar samen aan te moedigen en te inspireren. 

(Enne... ik ben al jaren gewend om ingewikkelde techniek simpel uit te leggen, dus maak je geen zorgen. Ik help je graag.)


Optimaliseer je hele werkleven met hulp van AI

Je gaat zoveel ontdekken in de AI•Cockpit:

Het hele jaar door inspiratie en support

Het hele jaar door inspiratie en support.
Steeds weer frisse ideeën en inzichten.
Behoud momentum als voor een marathon, maar met de snelheid van een sprint.
Persoonlijk advies, afgestemd op jouw unieke situatie.

Ga slimmer werken met de kracht van AI

Leer AI pas echt goed kennen door het zélf te gebruiken.
Ga creatiever denken, dankzij AI.
Betere beslissingen door AI-inzichten.
Herken en voorkom de risico’s van AI.
Bespaar geld met AI.
Ga efficiënter werken.

Transformeer je leiderschap met een vleugje AI

Word een betere leider met hulp van AI.
Ontwikkel een breder perspectief.
Ontwikkel een waardevol netwerk met andere leiders die voorop lopen.
Word de trendsetter in AI in jouw omgeving.
Krijg meer tijd voor wat werkelijk belangrijk is.
Verminder stress en overbelasting bij jezelf en je team.

Effectiever werken vanuit je unieke persoonlijkheid

Ontdek wat jou speciaal maakt in een wereld vol automatisering.
Vind rust door jezelf beter te begrijpen.
Zet AI in om het beste team om je heen samen te stellen.
Krijg meer energie en voldoening door meer werk te doen dat echt bij jou past.

Slimme strategieën om problemen sneller op te lossen

Ontdek nieuwe perspectieven met AI.
Optimaliseer je denkprocessen.
Word een baas in het oplossen van complexe issues.
Overtuig anderen en vergroot je invloed met AI.
Bouw solide strategieën en kom los uit de dagelijkse operaties.

Creëer een topteam (met hulp van AI)

Verlaag kosten en verhoog kwaliteit met geavanceerde tools.
Positioneer jezelf als een vooruitstrevende leider en werkgever.
Ontwikkel nieuw leiderschap binnen je team — met slimme hulp van AI.
Verhoog de kans op succes bij het aannemen van nieuwe medewerkers.
Automatiseer routinetaken zodat je team zich kan focussen op belangrijker, leuker werk.

Klein voorbeeldje: hoe zou je het vinden als een AI voor elke binnenkomende mail meteen vast een eerste antwoord maakt — en die klaarzet in je concepten map?

Dat ziet er dan bijvoorbeeld zo uit:

En dat is nog maar een allereerste, klein beginnetje van alle mogelijkheden.

Delegeer effectief en focus op wat echt belangrijk is

Krijg werk van hoge kwaliteit terug, dankzij AI-ondersteuning.
Meer tijd voor waardevol en plezierig werk door meer te delegeren naar je favoriete AI.
Teamleden die steeds meer problemen zelf oplossen met wat AI-ondersteuning.
Minder managementwerk, meer focus op leiderschap met AI.

Helder en efficiënt communiceren

Minder tijd kwijt aan allerlei processen, door ze te stroomlijnen met AI.
Minder miscommunicatie en stress door heldere communicatie.
Enthousiaste teamleden door een duidelijke visie en plan voor de toekomst.
Een efficiënte overlegstructuur met je team.

Bouw een sterk team wat je helemaal vertrouwt

Goede samenwerking en meer vakmanschap binnen je team — met wat assistentie van AI.
Bouw een team van A-spelers die samen willen winnen.
Krijg meer vertrouwen in je teamleden — en geniet van hun groei.

Geniet van meer vrijheid — en laad jezelf op

Echt loskomen van je werk in weekends en vakanties.
Plan steeds meer vrije tijd in en experimenteer daarmee, ondersteund door AI.
Verhoog de waarde van je bedrijf door goede AI-implementaties.
Ruim tijd om niet alleen ín, maar vooral ook áán je bedrijf of team te werken.

Welkom in de Business Class

Als ondernemer, of commercieel leidinggevende, geven we je graag de kans om in te stappen in  het exclusieve Business Class programma. 

Daar gaan we niet alleen aan de slag met je leiderschap, maar ook met het optimaliseren van je marketing en sales met hulp van AI.

Bovendien kijken we dan ook naar het innoveren van je businessmodel voor een toekomst waarin AI steeds belangrijker wordt.

Boost je omzet en klantrelaties met AI

Boost je omzet en winst met slimme AI.
Versterk je merk en reputatie met AI-innovaties.
Creëer makkelijk aantrekkelijke content met de juiste AI-tools.
Optimaliseer je digitale marketing met AI.
Verhoog je conversies met creatieve AI-inspiratie.

Innoveer je businessmodel met AI

Blijf je concurrenten twee stappen voor, door te anticiperen op een toekomst waarin AI een belangrijke rol speelt.
Breng sneller nieuwe producten op de markt met hulp van AI.
Laat AI zoveel mogelijk routinetaken overnemen, zodat jij en je team kunnen focussen op strategie.
Word moeiteloos innovatiever met AI-gedreven inzichten.
Houd je bedrijf flexibel en wendbaar met AI.

De verdubbelingsmachine: 2x de impact

Sowieso profiteert iedereen van de unieke verdubbelaar!

Je verhoogt je productiviteit met onze slimme AI experimentjes
Daardoor leer je AI veel beter begrijpen — in de praktijk van je eigen werk
Je maakt meteen veel tijd vrij met die experimentjes
En die kun je dan weer gebruiken om dieper in de wereld van AI te duiken — zodat je écht toekomstbestendig wordt

De AI•Cockpit is de ideale oplossing voor elke ondernemer, directeur, manager, teamleider of zaakvoerder die AI naar zijn of haar hand wil zetten.

Heel praktische tips, tools, prompts en adviezen

xyz

Coaching en persoonlijk advies

xyz

Inspiratie, nieuws, achtergronden, informatie

xyz

Tijd besparen

xyz

Saai werk wegwerken

xyz

AI begrijpen

xyz

Een netwerk opbouwen met andere leiders, die ook zien hoe belangrijk dit wordt

xyz

Welk level past bij jou?

Kies gewoon het level wat bij jou past: Coach voor leidinggevenden met een strak budgetPremium voor leiders die zoeken naar de verdieping. En Business Class voor ondernemers en commercieel leiders die bouwen aan marketing, sales en businessmodel-innovatie in het tijdperk van AI:

Leidinggeven met AI

Coach

In De AI•Cockpit ga je tijd vrijmaken, solide strategieën bouwen, je team upgraden en loskomen uit de dagelijkse operaties.

Allemaal
met flink wat hulp van AI
Via de maandelijkse Flight Briefings blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen rond AI, speciaal geselecteerd voor en toegepast op leiderschap.
In de maandelijkse online workshops, de Flight Trainings, gaan we samen hands-on aan de slag met AI.

Zo bespaar je jezelf een flinke klap werk en ontdek je steeds meer wat je kunt optimaliseren met AI.

Je krijgt de sleutel tot een hele schatkamer met Navigatiekaarten.

Daar vind je tips, tricks, technieken en tools om je leven en werk mooier en leuker te maken met AI.
Op de diverse Boordradio's (online forums) met ieder een eigen thema, spreken we elkaar, delen we inspiratie en successen en kun je 24/7 je vragen stellen.
Je bouwt in De AI•Cockpit een waardevol netwerk op met andere leiders die ook verder kijken.
En we hebben een aantal verrassende plannen om de hub verder uit te breiden en nóg waardevoller te maken voor jou.

Meld je snel aan:

“Jullie programma heeft ons gruwelijk veel inzicht gegeven.”
Gisbert Vos

Verdiep je kennis

Premium

Bij Premium krijg je alles van Coach.
Maar je krijgt ook meteen toegang tot al onze leiderschaps-trainingen van de afgelopen jaren:
De Schaamteloos delegeren masterclass  om een topdelegator te worden (normaal 1.000 euro)
Het Extreem Productief programma waarmee je zeeën van tijd vrijspeelt door heel solide strategieën te bouwen (normaal 2.000 euro)
Het Glashelder programma om superheldere doelen en prioriteiten te bepalen (normaal 1.000 euro)
Stop met zelfsabotage om je mindset en onderliggende patronen te fixen (normaal 500 euro)
Jouw perfecte plan voor dit jaar wat al veel leiders heeft geholpen betere, concrete plannen te maken (niet los verkrijgbaar)

Meld je snel aan:

"Lekker concreet en goed toepasbaar"
Erik Herlé

Ondernemen met AI

Business Class

In de Business Class krijg je alles van Coach en Premium.
En we gaan aan de slag met het inzetten van AI voor je marketing, sales en businessmodel.
Je businessmodel innoveren voor een wereld met AI is voor veel ondernemers de meest urgente puzzel van deze tijd.
Je krijgt toegang tot de maandelijkse 'Top Secret Calls', waarin we samen sparren en masterminden.
En natuurlijk maken we steeds meer navigatiekaarten met de proven tips & tricks.
In Business Class krijg je bovendien toegang tot ál onze trainingen over bedrijfsgroei:
Groeikracht, met alle inzichten van Taco over het opstarten, bouwen en laten groeien van bedrijven (normaal 1.000 euro)
Doorpakken: haal meer uit je bedrijf, door jezelf niet meer in de weg te lopen (normaal 1.000 euro)
Met Vol gas op verkoop ga je meer verkopen, en neem je die inzichten meteen mee naar je online marketing (normaal 1.000 euro)
Jouw beste jaar ooit over het bouwen van de jaarplanning van je dromen (niet los verkrijgbaar)
Business Class is alleen voor ondernemers en andere leiders die professioneel werken aan marketing, sales en businessmodellen.

Meld je snel aan:

“Het was perfect, het voldeed echt aan mijn verwachtingen.”
Rick van der Rassel

Wij brengen geen btw in rekening.
Alle quotes en reacties zijn van onze echte klanten op eerdere trainingen en programma's.

“Als ik nu kijk waar we staan, dan ben ik erg blij dat we echt áán ons bedrijf zijn gaan werken.”

Jonathan Stolk

Capptions

“De meetings en de coachingsessies met Taco helpen me echt om een stap terug te doen en met een helicopterview naar m’n bedrijf en processen te kijken.”

Peter Vermeulen

Idas Internet Development

Veelgestelde vragen en antwoorden

Voor wie is de AI•Cockpit bedoeld?

We hebben de AI•Cockpit speciaal gebouwd voor leidinggevenden, mensen die professioneel werken met een team. 

Dat kan zijn als ondernemer, als directeur, manager, afdelingshoofd, zaakvoerder, teamleider, RvB-lid. Er zijn zoveel verschillende namen voor dit soort functies. 

We zijn minder gericht op mensen die geen eigen team hebben, zoals veel projectleiders, programma-managers of andere mensen die vooral met los-vaste teams werken en zelf geen zeggenschap hebben over hun teamleden. Dat wil niet zeggen dat je dan niets leert in de AI•Cockpit, natuurlijk niet, maar weet dan dat  we een groot deel van jouw werk waarschijnlijk meer als 'politiek' zullen zien, dan als leiderschap — niet onze sterkste kant.

Zijn er nog ingangseisen om mee te mogen doen met de AI•Cockpit?

We gaan er vanuit, dat je Engels leest, verstaat, of kunt begrijpen. Of dat dat lukt met een online woordenboek in de buurt. We schrijven en praten zoveel mogelijk in begrijpelijk Nederlands, maar we vertalen niet elk Engels woord naar het Nederlands. Als je 't niet weet - vraag het gerust.

Je hoeft zelf geen Engels te kunnen spreken om mee te doen. Al onze sessies zijn in het Nederlands. En ook op de boordradio's (de forums) is de voertaal gewoon Nederlands.

Ik ben niet zo’n techneut.

Gelukkig maar, dat je mij dan hebt. Ik ben namelijk een nerd, maar dan zo eentje die dingen ook simpel kan uitleggen. En die je kan helpen, als jij vastloopt.

Maar laten we het ook niet overdrijven…

Kun je met Excel werken? Dan kom je met AI ook een heel eind. Als je maar weet hoe je AI op de meest waardevolle manier inzet. En dat hebben wij dus al voor je uitgezocht.

Gewoon meedoen dus! Dan zie je (in elk geval op hoofdlijnen) wat alle mogelijkheden zijn. En hoe jij en je team daarvan kunnen profiteren.

En als je dan toch een keer vastloopt, of geen zin hebt om onze praktische instructies zelf uit te proberen, dan vraag je toch gewoon je neefje?

En anders verwijzen we je met alle plezier door naar iemand die kan helpen om de dingen die je in de AI•Cockpit ontdekt, daadwerkelijk te implementeren voor jou en je team.

Maar ook dan, zul je AI zelf moeten overzien. En daar helpen wij je graag bij.

Gaat dit écht verder dan een beetje tekstjes schrijven, of plaatjes maken?

Absoluut. Ik schrijf zelf vrij veel, dus ja, ik word blij van de hulp die ChatGPT me biedt. Maar ook ik laat mijn belangrijkste teksten, zoals deze pagina, niet zomaar door een AI schrijven.

Tijdens het ontwerp en de bouw van de AI-cockpit hebben we tientallen leidinggevenden en ondernemers gesproken. Niet een van hen doet al met AI, wat wij je in de cockpit gaan leren.

Dus ja, dit gaat veel verder. We gaan AI toepassen op leiderschap. Compleet ander spelletje.

Ga ik hier echt wat aan hebben? In mijn werk?

Hierboven staat een flink lijst met dingen waarvoor je AI nu al kunt inzetten. Dus ja, als je het een beetje slim aanpakt, kun je je hele werkleven een enorme boost geven.

Dat lijstje heb ik niet zomaar uit m’n mouw geschud. Dit zijn precies de zaken waar we je bij gaan helpen in De AI•Cockpit. Dit zijn nou juist de doelen waar we AI voor willen inzetten: effectiever werken, slimme strategieën bouwen, effectief delegeren, een sterk team opbouwen – en nog veel meer!

Ik weet precies 2 redenen waarom dit jou helemaal niks gaat opleveren.

De eerste is, dat je simpelweg niet in onze doelgroep valt. Als je geen team aanstuurt in je werk haal je er misschien wel iets uit, maar eerlijk gezegd is dit dan niet echt voor jou.

De tweede reden is dat je absoluut niets uitprobeert van wat je ontdekt. En dan bedoel ik dat je er écht niets, nada, noppes mee doet. Nou, dan moet je je beste beentje voorzetten, want wij gaan je van alle kanten stimuleren met inspiratie, aansporing, hulp en aanmoediging om er écht mee aan de slag te gaan.

En vergeet niet, dat al onze tips tegenwoordig veel makkelijker toepasbaar zijn, omdat we de slimme hulp van AI inzetten. Daarmee is ons werk zoveel simpeler geworden.

Dus... als je leidinggeeft aan een team zou dit weleens je beste investering kunnen worden van het hele decennium.

Ik heb andere prioriteiten (=ik heb er geen tijd voor)

Natuurlijk. Iedereen is druk. Maar dat gaan we juist fixen! Dat is exact waarom we de die hele AI•Cockpit zijn begonnen.

Stel je voor dat je wél tijd zou hebben. Zou AI dan een plekje krijgen op je prioriteitenlijst? Als je om je heen kijkt, de krant leest en de ontwikkelingen een beetje volgt?

Denk je dat een doorsnee leidinggevende zich hier op z’n minst een beetje in moet verdiepen?

En doe je dan liever zélf al het zware werk? Is dat jouw goudwerk? Of is het beter (en leuker) om te profiteren van alles wat wij al hebben uitgezocht, nog gaan bijhouden en met je kunnen delen?

Ik zou het wel weten.

Gaan we het ook hebben over strategie?

Yes! Een van de redenen waarom ik de combinatie van leiderschap en AI zo fascinerend vind, is dat het allerlei grote vragen oproept. Vragen die we niet te lang kunnen blijven vermijden. Wat gaan wij doen, als AI de wereld overneemt? Dat soort vragen.

En ik ben gek op strategie. Sowieso ben ik uitzinnig over hoe eenvoudig AI het bouwen van solide strategische plannen maakt. Het is zoveel beter geworden dan zelfs nog maar een paar maanden geleden!

Als je ondernemer bent, of commercieel leidinggeeft, dan is het op tijd innoveren van je businessmodel een grote verantwoordelijkheid. Stel dat je over een jaar, of twee, nog steeds hetzelfde doet als nu. En dat de rest van de wereld is overgestapt op compleet nieuwe manieren van werken. Heb je dan nog een bedrijf?

In Business Class gaan we die uitdaging samen aan. We gaan werken aan het bouwen van solide strategieën voor jouw toekomst. Zal dat makkelijk worden? Waarschijnlijk niet. Is het interessant? Absoluut! Kun je alle hulp gebruiken die je kunt betalen? Lijkt me wel.

Dus ja, als je strategisch wilt nadenken, ben je extra van harte welkom in de AI•Cockpit!

Waarom zou ik dit van jou willen leren?

Uh, van wie wil je het anders leren? Ga je het allemaal zelf uitzoeken? Zelf piekeren over alles? En iedere techniek zelf uitproberen? Is dat de beste investering van jouw tijd?

Ja, als mijn aanpak, mijn manier van communiceren of de manier waarop ik dingen uitleg je tegenstaan, doe ons dan allebei een lol en schrijf je vooral niet in. En… misschien een domme vraag, maar waarom lees je dan mijn mails?

Als je juist wél blij wordt van de manier waarop ik leiderschap praktisch probeer te maken, als je hebt genoten van een van onze programma's, als je hebt gezien hoeveel dat je heeft gebracht, of als je domweg zoekt naar iemand die twee bijzondere passies —leiderschap en techniek— combineert, dan ben je meer dan welkom.

Ik zie dat ik wel zou moeten, maar toch blijft het steeds liggen

Jij:

"Ik weet dat ik het zou moeten doen, maar nadenken over AI blijft steeds liggen."

Ik:

“Ja, dat snap ik heel goed.”

In de drukte van alledag blijven de belangrijke, niet urgente dingen vaak liggen. Niet voor niets dat mensen enthousiast zijn over de Eisenhower matrix.

Maar wist je, dat dat precies is waarom we een complete innovatiehub zijn gestart? En dat we niet alleen een training organiseren?

Volgens mij heb je er meer aan als we je elke maand inspireren, dan dat we eenmalig iets doen wat daarna weer snel op de grote stapel belandt.

Het kost maar weinig tijd om mee te draaien in de AI-cockpit. Ik weet het, ik schrijf veel te lange uitnodigingspagina’s. En dan lijkt het net alsof het allemaal heel veel werk wordt. En heel zwaar. Maar niets is minder waar.

Doe je mee in Coach? 

▸ Dan sturen we je elke maand een briefing met inspiratie. Toegespitst op leiders. 

En we doen een hands-on workshop van ongeveer een uur. Je kunt ook de opname daarvan later beluisteren, als dat beter werkt. 

Je kunt je vragen stellen. 

En als je een keer zin en tijd hebt, neem je een duik in onze navigatiekaarten met meer achtergrondinformatie.

Dat is het.

In twee, drie uur per maand ben je je opeens wél aan het verdiepen in alle nieuwe ontwikkelingen. In no-time word jij een leider die het wél snapt. Omdat we je echt helpen met Leidinggeven met AI – en niet zomaar met AI in het algemeen.

Is De AI•Cockpit wat voor mij?

Elk bedrijf en elke situatie is anders en belangrijker nog: ieder mens is uniek.

Wil je even overleggen of De AI•Cockpit wel echt wat voor jou zou kunnen zijn? Bel dan even met Marleen.

Liever eerst wat vragen stellen? Stuur gerust een email.

“We baalden er ontzettend van dat we heel veel offertes maakten, maar dat er weinig tot geen opdrachten uitkwamen. Met Taco’s hulp hebben we een groei gegenereerd van meer dan 200%!”

Nynke Rijpkema

Feebe

“Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jullie, en alles wat we hebben geleerd, denk. Het is de állerbeste beslissing geweest die ik, zakelijk gezien, genomen heb!”

Daan Schoonhoven

PiXFACTORY

over ons | privacyverklaring | cookiebeleid | algemene voorwaarden
© Copyright by Blunt Corporation. All rights reserved.

Book Your FREE 30-min Strategy Call Now

Enter your details below to get booking details now

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close