De helft minder werk,
maar toch recordresultaten!

 • De online Schaamteloos delegeren masterclass
 • Met Taco Oosterkamp
 • Voor ondernemers, directeuren, managers en iedereen die professioneel leiding geeft

Speciale lezersaanbieding:
Normaal 1.000 euro (excl) —
meld je vandaag aan voor maar 495 euro (excl)

Belangrijke skills voor de rest van je leven!

Het belangrijkste geheim voor groei:
je team professionaliseren

‘Ik kan het zelf beter.’

‘Ik kan het zelf sneller.’

‘Ze doen het steeds niet zoals ik het wil!’

Klinkt bekend?

Delegeren is misschien wel de belangrijkste vaardigheid die je nodig hebt als professionele leider, als ondernemer, directeur of manager.

Maar er wordt nog veel mee geworsteld.

In deze online masterclass krijg je van Taco Oosterkamp concrete tips en technieken om je team te professionaliseren, een stuk betrouwbaarder te maken en zo met een gerust hart veel meer werk over te dragen.


Te weinig tijd en aandacht voor recordresultaten


Voor veel moderne leiders is het erg lastig om zélf toe te komen aan hun eigen recordresultaten. Bergen met emails beantwoorden, veel te lange overleggen en vergaderingen, continue weer brandjes blussen, soms kun je het gevoel krijgen dat jij voor je team werkt — in plaats van andersom.

De taken die er als eerste bij inschieten zijn vaak juist de kern van je werk als leider: nadenken óver je team, manieren verzinnen om problemen op te lossen, dingen te optimaliseren en handiger aan te pakken en natuurlijk: inspelen op nieuwe kansen die je ziet.

Dat is niet alleen jammer van je eigen werkplezier, het kan je ook klauwen met geld kosten!


Een betrouwbaar team en volop tijd voor de écht belangrijke projecten


Stel je voor dat je:

• Een team hebt waar je met alle vertrouwen het werk aan overlaat.

• Met aandacht en focus kunt werken aan die taken die voor jou belangrijk zijn.

• De rust en ontspanning hebt om van een afstandje naar je bedrijf, team of afdeling te kijken.

• ’s Ochtends met plezier naar je werk gaat omdat je je als een vis in het water voelt bij wat je doet.

Als je dit ook wilt, schrijf je dan nu in voor deze unieke online masterclass. Taco Oosterkamp inspireert en helpt je met interessante verhalen, concepten, strategieën en vooral heel veel praktische, in de praktijk bewezen, tips en technieken.

Je krijgt alle tools die je nodig hebt om je team naar een hoger niveau te brengen en gaat meteen al profiteren van een beter functionerend team!

Luc de Wit

Een mindblowing presentatie met nuttige tools waarvan je had gehoopt ze al 5 jaar geleden toegepast te hebben.


Luc de Wit, JOINN! Houten
Judith Tacq

Ik heb genoten – en een klein beetje in mezelf gehuild voor ál die verloren tijd. Ik ben geïnspireerd!


Judith Tacq, Betty & Bob
Mark Tigchelaar

Helder stappenplan om de samenwerking met het team te verbeteren. Het resultaat? Meer impact.


Mark Tigchelaar, UseClark


Delegeren zonder vallen en opstaan


Maar weinig mensen die leiding geven voor hun vak, zijn daar goed in getraind.

Als je als ondernemer medewerkers in dienst neemt, of als je promotie maakt binnen een grotere organisatie, ben je opeens de leider van een team.

Maar niemand leert je vervolgens hoe je dat team soepel kunt laten draaien.

Daarbij komt dat er in Nederland (en Belgen hebben hun eigen delegeerproblemen) een soort taboe ligt op delegeren. Als je een medewerker vraagt of hij iets voor je wil doen, komt dat al snel over als dat je je boven die ander opstelt. En dat is ‘not done’. Daarnaast voelen veel leiders zich ook nog eens bezwaard om anderen de ‘rotklusjes’ te laten doen. Dat is nergens voor nodig, zul je zien in deze masterclass.

Taco geeft je dat zetje wat je nodig hebt. En hij maakt het zoals altijd ongelofelijk praktisch. Na deze online masterclass heb je de ideeën, de skills, de voorbeelden en houdt niets je meer tegen.


Leer delegeren van de delegeerexpert himself: Taco Oosterkamp


Als nummer 1 bestsellerauteur houdt Taco ervan om complexe problemen te lijf te gaan met superpraktische oplossingen. Bij hem hoor je geen vage theorie, maar krijg je in de praktijk doorleefde ideeën die werkelijk het verschil maken.

Nadat hij de afgelopen jaren duizenden ondernemers, directeuren en managers uit Nederland en België heeft getraind, gecoached en geïnspireerd, is het nu de beurt aan jou om te profiteren van zijn speciale online masterclass.

Wist je dat Taco ooit door Sir Richard Branson werd gevraagd om alle directeuren van de Virgin Group te komen trainen in delegeren? Taco was ook jarenlang lid van de exclusieve Roundtable in Amerika en verzamelde van over de hele wereld ideeën om je team echt superproductief te maken.

Taco werd de best beoordeelde spreker op Challengerday 2013, had de eer om door Microsoft gevraagd te worden als lid van de jury van Speakers Idols. Hij was vaste columnist van Management Team en schrijft twee keer per maand een inspiratiemail met tips die nu al door ruim 34.880 leiders wordt gelezen.

Het is de missie van zijn bedrijf delegeren.nl om de komende jaren 100.000 leiders te inspireren en helpen om hun teams soepeler te laten draaien. Dat is niet alleen goed voor jou als leider, maar zeker ook voor je teamleden, voor je (interne en externe) klanten, leveranciers en iedereen met wie je verder werkt.

‘Taco Oosterkamp maakt het leven van elke moderne leider een stuk makkelijker.’ — Dominique Haijtema, voormalig hoofdredacteur Management Team

Lilo Crasborn

Snel toepasbare inzichten en hulpmiddelen om weer schaamteloos te kunnen werken aan datgene wat daadwerkelijk prioriteit heeft.


Lilo Crasborn, Medisch Coördinatiecentrum Omnes
Willem van den Ende

Mooie en informatieve training die ik zeker ga aanraden bij mijn peers.


Willem van den Ende, Accenture
Eric Stroombergen

Nuttige training waarin in een razend tempo een heleboel nuttige delegeertips voorbij komen.


Eric Stroombergen, Van der Zwed Accountants en Adviseurs


Welke coole dingen ga je allemaal ontdekken?


Je krijgt in de online masterclass een complete toolbox met handvatten, tips en technieken om niet alleen meer, maar vooral ook makkelijker te delegeren. De online masterclass helpt je om zelf uit het kritieke pad te komen, je team meer verantwoordelijkheid te geven en zelf meer tijd te hebben voor de écht belangrijke resultaten van je werk.

 • Meer tijd voor de kern van je werk

  Je ontdekt een hele serie technieken waarmee je op korte termijn al meer gaat delegeren en tijd vrij maakt. Dan heb je daarna alle ruimte om je team naar een nóg hoger niveau te brengen.

 • Werk doen waar je energie van krijgt

  Helderheid over waar jij de meeste waarde toevoegt en hoe je daar méér van kunt doen. Het mooie is dat dit vaak precies het werk is waar je plezier in hebt en wat je energie geeft.

 • Helderheid over wat je kunt delegeren

  We beginnen bij wie jij bent als leider. Welke taken je het beste kunt delegeren is voor iedereen anders. Je leert in de masterclass jouw persoonlijke delegeerprofiel en ontdekt welke taken jij echt zou moeten delegeren.

 • Het resultaat krijgen wat je voor ogen had

  Je krijgt handvatten om de communicatie tussen jou en je medewerkers glashelder te maken. Als jullie allebei hetzelfde plaatje voor ogen hebben, is de kans een stuk groter dat je meteen de eerste keer al krijgt wat je eigenlijk verwacht.

 • Hoe je steeds minder nodig bent

  Hoe professioneler je team wordt, hoe minder je medewerkers jou nodig hebben. In deze online masterclass leer je hoe je verantwoordelijkheden op een goede manier overhevelt van jou naar je team.

 • Monitoren zonder dat het je tijd kost

  Je leert een serie slimme technieken en systemen om de status van taken en projecten te monitoren. Hoe meer je dit automatiseert, hoe minder tijd het je kost.

 • Niet meer achter je medewerkers aan lopen

  Je krijgt een structuur aangereikt waarmee je medewerkers jou op de hoogte kunnen houden van hun werk. Jij hoeft er dus niet meer achteraan. Dat alleen scheelt al een hoop tijd en energie.

 • Gemotiveerde medewerkers

  Waarom het ook voor je team fijn is als jij meer gaat delegeren. Als ze deze kans grijpen en meer verantwoordelijkheid nemen, zul je verbaasd staan over wat ze aankunnen.

 • Een betere sfeer in het team

  Je krijgt de tools om je team te stroomlijnen en dat brengt rust. Als jullie samenwerking beter gaat lopen en er niet meer continue allemaal brandjes geblust moeten worden, geeft dat een veel betere sfeer en meer rust in het team.

 • Meer gedaan krijgen

  Hoe professioneler je team wordt, hoe meer jullie samen gedaan krijgen. Je team is niet meer afhankelijk van jou en dat geeft jou de ruimte om weer nieuwe dingen in gang te zetten. Precies wat je waarschijnlijk leuk vindt om te doen!

 • Ruimte voor jouw persoonlijke groei

  In deze online masterclass leer je hoe je je team zelfstandig kunt laten functioneren. Daardoor komt er meer ruimte voor wat jij wilt. Je kunt toewerken naar de volgende stap in je carrière, of de verdere groei van je bedrijf/bedrijven.

Laat je niet zometeen weer opslokken door de waan van de dag, maar meld je nu aan. En profiteer dan nog vele jaren van deze waardevolle online masterclass

Eva van Ooijen

Inspirerende trainingsdag vol eye-openers en met praktische handvatten op humorvolle wijze gebracht door Taco Oosterkamp.


Eva van Ooijen, Kit Intercultural Professionals
Roel Mathies

Fijne combi van theorie met praktische doorkijkjes je kan er morgen al mee aan de slag.


Roel Mathies, Milieudefensie
Tjitske Ypma

Hele goede manier om een stapje terug te doen en mijn rol/verantwoordelijkheid af te bakeren, zakelijker naar mijzelf, opdracht & team te kijken, en veel goede tips om meteen de daad bij het woord te voegen.


Tjitske Ypma, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat


Voor elke moderne leider, al volop ervaren of juist net startend


Deze online masterclass is voor elke professionele leider (je geeft leiding voor je werk) die veel meer tijd wil voor belangrijke resultaten.

Ondernemers, directeuren, managers, teamleiders, projectleiders, afdelingshoofden, zaakvoerders — als je een team hebt of een team wilt, is dit een supernuttige masterclass!

Meer delegeren = meer tijd voor échte resultaten

Erik Herlé

Lekker concreet en goed toepasbaar.


Erik Herlé, Atos
Remco Meinema

Inspirerend, eye opener, en af en toe pijnlijk als de vinger op de zere plek gelegd wordt.


Remco Meinema, UMC Utrecht
Nicolette Pinkster

Heerlijk om schaamteloos minder en anders te gaan werken in een nieuwe "vrijheid"!


Nicolette Pinkster, Gemeente Groningen


Supermakkelijk, altijd en overal toegang


De Schaamteloos delegeren masterclass is 100% online, dus kost je geen reistijd en je hoeft geen dag vrij te nemen.

Je krijgt meteen online toegang tot de professioneel opgenomen masterclass waarvoor de 132 aanwezige ondernemers, directeuren en managers een 9,6 als eindwaardering gaven!

Omdat jouw tijd kostbaar is hebben we de audio/video opnames van de masterclass opgeknipt in losse onderdelen. Zo kun je steeds alleen dat onderwerp kijken wat voor jou nú relevant is. Lekker efficiënt.

Naast de audio/video met alle inspiratie van Taco zelf, krijg je ook toegang tot alle digitale resources van de masterclass: het speciale boekje, de slides, de delegeerchecklijst, het voorbeelddashboard en de boekenlijst.

Deze online masterclass werkt supermakkelijk: je kunt ‘m achter je eigen pc volgen, of gewoon op je smartphone of tablet. Bij het sporten, in de file, in delen als je een keer een kwartiertje over hebt.

Je kunt ook alles terugkijken. Opnieuw en opnieuw. Dat lukt bij een live training met Taco zeker niet! ;)

Je hebt minimaal een jaar toegang tot de online masterclass. Ook daarna blijf je toegang houden, totdat ooit de server het begeeft :)


Speciale aanbieding voor vaste lezers


Normaal kost de online masterclass 1.000 euro (excl), maar speciaal voor jou als vaste lezer wil ik je deze complete online masterclass nu aanbieden voor een investering van maar 495 euro (excl).

Reken maar uit, dat is waarschijnlijk minder dan 1% van wat jij elk jaar opnieuw kost aan je bedrijf of organisatie (reken ook alle belastingen, pensioen, auto enzovoort mee).

Het netto resultaat van deze ene procent investering werkt zometeen nog decennia lang door in je bedrijf of carrière! Met deze speciale aanbieding wordt het helemaal een no-brainer om je aan te melden.

Floris Wouterson

Zeer waardevolle 'hacks' om je organisatie naar het volgende niveau te brengen. FREEDOM.


Floris Wouterson, Sleepwise
Tim van Leeuwen

Een leuke en praktisch direct toepasbare masterclass in gemoedelijke setting.


Tim van Leeuwen, NS
Jochanan Bax

Je kan niet alleen topwedstrijden spelen. Je moet ook trainen. Dit was een toptraining van een echte bondscoach.


Jochanan Bax, Bax-Shop


SUPER-RESULTATEN VOOR ONDERNEMERS EN MANAGERS


Ondernemer met een administratiekantoor

Mark Daamen, de eigenaar van een modern administratiekantoor ontdekte de Schaamteloos delegeren masterclass.

Het duurde nog geen twee maanden en toen had hij het werk van zijn team zo geoptimaliseerd, dat hijzelf eigenlijk nog maar 1 dag per week hoefde te werken.

En bij een landelijk onderzoek kreeg hij de allerhoogste waardering voor klantenservice van alle administratiekantoren die mee deden. Dus zijn klanten waren ook blij!

Nu vindt Mark werken helemaal niet erg, maar hij is heel blij dat hij zijn tijd nu kan besteden aan écht belangrijke dingen. Ondernemen. Strategie.

En dat loont.

De afgelopen maanden heeft hij gewerkt aan het binnenhalen van grotere, interessanter klanten en ondertussen heeft hij het zover dat ook dat helemaal door zijn team wordt gedaan.

Kun je je voorstellen hoeveel ontspannener hij is geworden?

 

Cosmetica en beauty

Of kijk naar Elma Maaskant. Zij heeft een eigen cosmeticamerk en is steeds beroemder aan het worden met haar video’s op YouTube.

Maar achter de schermen heeft ze een heel team aan het werk, veel jonge mensen. Begin van dit jaar ontdekte Elma de Schaamteloos delegeren masterclass. Ze vertelde me een paar weken later dat ze een paar tips had toegepast en daarmee zoveel werk had bespaard.

Ze was anderhalve week weg, kwam terug op maandagochtend, liep een rondje door haar pand om te kijken of ze nog iemand kon helpen, maar alles liep eigenlijk op rolletjes.

Ze beantwoorde 6 mailtjes en ging toen maar weer naar huis. Tijd voor andere dingen.

 

Manager bij een groot IT-bedrijf

Als drukke manager die veel te veel overwerkte, wilde Mike het roer omgooien. Hij ging meedoen aan ons jaarprogramma (wat we nu niet meer aanbieden).

De eerste helft van het programma keek hij de kat uit de boom, maakte veel aantekeningen en kwam met allerlei bezwaren.

Toen was het tijd voor vakantie.

Twee weken op een tropisch eiland.

Een prachtige kans om iets nieuws te proberen.

Met bevende handen legde hij thuis zijn telefoon en laptop in de kast.

Deze vakantie zou hij voor het eerst niet naar kantoor bellen. En zijn inbox niet checken.

Voor het eerst in z’n werkleven écht vakantie!

En het was zalig.

Eindelijk écht los.

Ik denk dat hij de laatste vrijdag toch iets gespannen op het strand zat. Hoe zou het gegaan zijn? Wat voor ‘n chaos zou hij maandag op kantoor aantreffen?

Maar het was allemaal gesmeerd gelopen!

‘Zullen we het dan maar zo houden?’ stelden z’n medewerkers zelfs voor.

Vanaf die dag bundelde hij de managerstaken die hij per se zelf moest doen in één dag per week.

De andere vier dagen kon hij zelf indelen.

Hoe cool is dat!?

In die ‘extra’ dagen is Mike zijn teamleden veel intensiever gaan trainen en coachen. Daar vroegen ze zelf om. En daardoor werd zijn team steeds beter.


Waanzinnige reacties van eerdere deelnemers


Al ruim 840 andere moderne leiders gingen je voor.

Maar misschien ken je Taco nog niet zo goed, of twijfel je of zo’n masterclass wel de kwaliteit levert waar je naar op zoek bent. Laat me je dan geruststellen.

We hebben deze masterclass door een professionele crew laten opnemen met 132 ondernemers, directeuren en managers (profit én non-profit) in de zaal.

Als je kieskeurig publiek wilt, moet je eens lesgeven aan ervaren leiders. Die weten precies wat ze willen.

Het resultaat?

Deze 132 kritische mensen gaven samen de masterclass een eindbeoordeling van maar liefst 9,6

Rodrigo Soto Escamilla

Deze masterclass was bijzonder nuttig door de eenvoud en praktische handvaten die je leert.


Rodrigo Soto Escamilla, Ultimum
Rob Bakker

Heel erg inspirerend, meteen zin om te gaan delegeren, schaamteloos! Hetzelfde gevoel als GTD!


Rob Bakker, GelreDome
Ciska van de Heide-Bosgra

Geweldig, zet je goed aan het denken en zet je aan tot actie.


Ciska van de Heide-Bosgra, Joh. Bosgra BV


Heb je nog twijfels of vragen?


Logisch als je nog twijfelt, of vragen hebt. 

Een compleet nieuwe manier van delegeren die je hele (werk)leven gaat veranderen, het klinkt misschien ook wel te mooi om waar te zijn.

Of wellicht heb je nog heel praktische vragen.

Allemaal geen probleem! Stel je vragen gerust aan Daniëlla via info@delegeren.nl, of bel ons op (0343) 477 377.

We helpen je met plezier, beantwoorden graag al je vragen en we beloven plechtig om je nooit handje te drukken om je in te schrijven! Dat is nou eenmaal niet hoe we zijn.

En eerlijk is eerlijk, dat gaat ook niet werken als we het vertrouwen willen krijgen van de 100.000 ondernemers, directeuren en managers die we graag willen helpen met beter leidinggeven aan hun teams. #noworries


Veelgestelde vragen en antwoorden


 • Q.Wanneer is deze masterclass?

  A.Je kunt starten met de online masterclass wanneer je wilt. Zodra je betaling binnen is (met iDeal en creditcard kan dat zelfs binnen een paar minuten!) krijg je volledig toegang tot de hele masterclass.
  Dat is het mooie aan deze online masterclass. Je hoeft geen speciale dag vrij te nemen, je hebt geen reistijd en je kunt alles steeds weer opnieuw bekijken, desnoods totdat je het helemaal spuugzat bent! :)

 • Q.Ik kan niet meteen tijd vrijmaken voor de masterclass

  A.Geen probleem! Als je je vandaag inschrijft kun je profiteren van de speciale lezersaanbieding en krijg je toegang tot de volledige masterclass.
  Zodra je dan zover bent om ermee aan de gang te gaan, kun je starten wanneer je wilt. Je krijgt minimaal een jaar toegang, maar ook daarna kun je altijd nog inloggen, totdat de server het misschien ooit eens begeeft. Geen enkele haast dus. Dit is een resource voor je complete werkleven als leider.

 • Q.Hoeveel tijd is het? Ik wil voorkomen dat ik betaal voor 2 lessen...

  A.13 Modules, circa 6 uur audio/video. Het hart van de online masterclass wordt gevormd door de professionele opnames van Taco’s live masterclass (die hij tegenwoordig niet meer geeft).
  Je krijgt dus geen korte samenvatting, maar werkelijk alles wat je nodig hebt om schaamteloos te gaan delegeren. Naast de audio/video krijg je ook de slides, het speciale werkboek (niet los verkrijgbaar), een aantal sheets met resources, checklists, een voorbeeld-dashboard en een boekenlijst.

 • Q.Zijn er ook mogelijkheden om vragen te stellen tijdens de masterclass?

  A.Jazeker, als extra bonus nodigen we je ook graag uit voor de online community met andere deelnemers. Daar kun je niet alleen al je vragen stellen, maar ook tips en ervaringen delen met andere moderne leiders.
  Taco zelf checkt die community ook regelmatig, zodat hij daar nieuwe inzichten kan delen en moeilijke vragen kan beantwoorden.

 • Q.Is deze masterclass ook geschikt voor mij?

  A.De masterclass is bedoeld voor iedereen die professioneel leiding geeft aan een team.
  – Als je net begint met leiding geven is het fantastisch om deze masterclass te doen, omdat je dan alle beginnersfouten kunt voorkomen en met je team meteen een uitstekende start kunt maken. Als je het goed doet, zijn de eerste dagen en weken met je team goud waard!
  – Als je geen gezagsverhouding hebt met je teamleden (zoals veel ‘losse’ projectmanagers bijvoorbeeld) zal niet alles uit de masterclass voor jou van toepassing zijn. Maar ook dan kun je er nog heel veel praktische tips uit halen die je werk een stuk soepeler maken.
  – Veel ZZP-ers vragen ons ook of deze masterclass geschikt is voor hen. Als je professioneel leiding geeft, zeker. Als interim manager bijvoorbeeld. Of wanneer je zelf leiding geeft aan een zwerm andere ZZP-ers. Je hoeft niet per se op dezelfde locatie te werken als je team om plezier te hebben van deze masterclass.
  – Als je in een zelfsturend team werkt zul je zelf een flinke vertaalslag moeten maken tussen deze masterclass en jouw werksituatie. Of dat de moeite waard is, kun je zelf het beste bepalen. Zelfsturende teams komen in elk geval niet expliciet aan bod in deze online masterclass.

 • Q.Kun je de masterclass ook vaker terug kijken/volgen?

  A.Ja, je kunt de hele masterclass zo vaak kijken en terugkijken als je zelf wilt. En omdat de professionele video editor alles heeft opgeknipt in losse modules, kun je het ook per module terugkijken. Stel dat je later nog eens op zoek bent naar en nieuwe medewerker, dan kun je makkelijk alleen dat blokje kijken. Waar je ook bent. Als je maar internet hebt.

  Je hebt minimaal een jaar toegang — en daarna nog steeds totdat de server het ooit een keer begeeft. Voorspellen is lastig, vooral als het om de toekomst gaat. We hebben geen speciale einddatum voor deze online masterclass, we sluiten je dus niet af na een jaar ofzo. Tegelijkertijd kunnen we geen garanties geven voor de komende 100 jaar, vandaar die opmerking over de server.

 • Q.Kan ik het allemaal in m'n eigen tempo volgen?

  A.Jazeker. Als je de smaak te pakken hebt, kun je de hele masterclass in een ruk uitkijken. Als je af en toe een kwartiertje hebt, kijk je gewoon in dat tempo. Geen probleem. Elke module bevat voldoende tips en technieken om uit te proberen. Zo zie je zo snel mogelijk de resultaten. Die positieve resultaten geven je voldoening en motiveren ook weer om nog meer te optimaliseren in je team.

 • Q.Krijg je ook checklists en achtergrondinformatie die je verder kan opzoeken?

  A.Ja, je krijgt alle digitale resources van de masterclass erbij. Denk aan checklists, instructiesheets, het speciale werkboekje, een pdf met de slides die Taco gebruikt, maar bijvoorbeeld ook een boekenlijst om je nog verder te verdiepen in de wondere wereld van delegeren.

 • Q.Op welke apparaten kan ik de masterclass volgen?

  A.Je kunt de masterclass op alle moderne hardware volgen. Gewoon op je eigen PC of laptop: Windows of Mac kunnen allebei. Maar je kunt ‘m ook perfect doen op je tablet (iPad, Android, Windows) of op je smartphone (iPhone, Android, Windows).

  Als je alleen wilt luisteren (tijdens het sporten ofzo), kun je je smartphone gewoon in je broekzak doen en het beeld negeren. Mocht je later nog eens een schemaatje na willen kijken, dan check je gewoon de slides die je er los bij krijgt.

 • Q.Bestaat er ook nog een coachingsprogramma?

  A.Wij bieden geen coachingsprogramma aan voor delegeren. Maar dat wil niet zeggen dat we je laten zitten met je vragen. In de besloten community die je als speciale bonus krijgt, kun je al je vragen stellen. We helpen je daar graag. En Taco zelf checkt ook regelmatig die community om te kijken of hij daar nog meer inzichten kan delen.

 • Q.Kan ik de masterclass ook live volgen?

  A.Nee, helaas. We geven de Schaamteloos delegeren masterclass niet meer live. Taco wil graag zoveel mogelijk waarde toevoegen op een manier die bij hem past (zoals hij jou ook aanraadt!). Tientallen keren steeds dezelfde masterclass geven past daar niet echt bij.

  Het mooie aan de online masterclass is dat je er geen dag voor vrij hoeft te nemen, dat je geen reistijd en -kosten hebt, dat je interessante stukken steeds kunt herhalen en dat je in de speciale besloten community altijd je vragen kunt stellen. Zeker met de speciale lezersaanbieding is dat een eenmalige investering waar je nog jaren plezier van hebt.

  En als je toch een hele dag wilt, boek dan een zaaltje met een beamer en sluit jezelf daar de hele dag op. Nodig je collega’s uit en praat samen over wat delegeren voor jullie kan doen! (Wees dan wel zo eerlijk om voor je collega’s ook een masterclass aan te schaffen, je koopt een licentie voor jouzelf persoonlijk #thanks).

 • Q.Het lukt me niet om me aan te melden, door een technische storing of iets anders...

  A.What can we say? Webtechniek zal voorlopig altijd wel af en toe problemen veroorzaken. Onze nederige excuses.

  Stuur gerust een emailtje naar Daniëlla, of bel ons op (0343) 477377, dan regelen wij het gewoon voor je. Als je meteen je factuuradres meestuurt in je mail, moet het goedkomen. Zet er even bij dat je mee wilt doen voor de speciale lezersaanbieding, dan krijg je meteen de juiste factuur.

Heb je nog andere vragen of twijfels? Laat het ons weten! Daniëlla helpt je met alle plezier via email of per telefoon: (0343) 477377.


Ja, help ook mij aan meer tijd voor recordresultaten!