‘Bedankt voor de nuttige webinar Taco! Veel is herkenbaar, dank ook voor de handige aanknopingspunten om mee aan de slag te gaan de komende tijd!' — Derk Jepma

7 Doorbraken voor leiders — met hulp van AI

Live webinar met Taco Oosterkamp

Meld je snel aan

Taco geeft dinsdagavond en woensdagmiddag 2x hetzelfde webinar. Meld je hier nu aan voor het live webinar waar jij aan mee wilt doen:

Dit GA je zien:

7 Doorbraken voor leiders — met hulp van AI

AI is niet meer weg te denken en zal de komende 5-6 jaar tot wel 30% van alle banen wereldwijd (!) automatiseren, aldus McKinsey. Zelfs als je vandaag nog weinig merkt van AI in je werk, kan de impact binnen de kortste keren enorm zijn.

Als ondernemers en leidinggevenden staan we voor een uitdaging. Hoe blijven we succesvol en innovatief in een tijd van zulke aardschokkende veranderingen?

Goede leiders zijn harder nodig dan ooit tevoren!   

Ontdek in mijn exclusieve webinar hoe je met AI jouw leiderschap naar een hoger niveau tilt:

Werk vanuit je eigen unieke persoonlijkheid: Doe waar je echt goed in bent en geniet meer van je werk. Maak elke werkdag waardevoller en leuker. Met hulp van AI.

Bouw met AI effectieve strategieën: Ontwikkel met minder inspanning plannen, die daadwerkelijk resultaten opleveren.

Werf topteamleden: Trek A-spelers aan, die jouw visie delen en uitvoeren met een beetje hulp van AI.

Zet aI in om je innerlijke bezwaren tegen delegeren te overwinnen: Leer perfectionisme los te laten en delegeer met vertrouwen.

Communiceer soepeler: Bespaar tijd en moeite door met hulp van AI effectiever te communiceren met iedereen om je heen.

Stimuleer verantwoordelijkheid: Help je teamleden om naar het volgende niveau te groeien, door ook AI slim in te zetten.

Bevrijd jezelf van het ‘harde werker’ syndroom: Stop met zelf-sabotage en ga slimmer en unieker werken. Harder werken dan een AI gaat je toch niet lukken.

Verder laat ik je graag een paar van m’n favoriete AI-tools zien. En hoe je allerlei routinewerk kunt automatiseren, zoals nooit tevoren.

En ten slotte deel ik natuurlijk graag m’n enthousiasme met je over de AI•Cockpit, onze gloednieuwe innovatiehub voor iedereen die professioneel leidinggeeft.

En heb je vragen over jouw toekomst en AI? Ik denk altijd graag met je mee.

Meld je snel aan en ontdek de kracht van AI in jouw leiderschap. Samen op weg naar een succesvolle toekomst.

over ons | privacyverklaring | cookiebeleid | algemene voorwaarden
© Copyright by Blunt Corporation. All rights reserved.

Book Your FREE 30-min Strategy Call Now

Enter your details below to get booking details now

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close